TheBestv4 1 Opublikowano 12 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2022 command /meto.start1 [<text>] [<text>] [<text>] [<text>] [<text>] [<text>] [<text>] [<text>] [<text>] [<text>] [<text>] [<text>] [<text>] [<text>]: trigger: loop all players: send loop-players title "&4&lUWAGA:" with subtitle "&6XDD" for 5 seconds Co zawiodło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1967 Opublikowano 12 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2022 loop-player nie loop-players możesz też od razu zrobić tak wysyłanie do wszystkich graczy i używając title z czystego skripta send title "&4&lUWAGA:" with subtitle "&6XDD" to all players for 5 seconds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheBestv4 1 Opublikowano 12 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2022 2 minuty temu, xAxee napisał: loop-player nie loop-players możesz też od razu zrobić tak wysyłanie do wszystkich graczy i używając title z czystego skripta send title "&4&lUWAGA:" with subtitle "&6XDD" to all players for 5 seconds Dziękuję bardzo, bo ja głównie na 1.8 skryptowałem i się przeniosłem a teraz wszystko inaczej jest A jak to jest z actionbarem i z bossbarem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1967 Opublikowano 12 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2022 4 minuty temu, TheBestv4 napisał: Dziękuję bardzo, bo ja głównie na 1.8 skryptowałem i się przeniosłem a teraz wszystko inaczej jest A jak to jest z actionbarem i z bossbarem? action bar również jest w czystym skripcie send action bar "Hello player!" to player bossbara nie ma ale można zrobić np skript-reflect lub innymi dodatkami TheBestv4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheBestv4 1 Opublikowano 12 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2022 Teraz, xAxee napisał: action bar również jest w czystym skripcie send action bar "Hello player!" to player bossbara nie ma ale można zrobić np skript-reflect lub innymi dodatkami Dziena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1967 Opublikowano 12 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2022 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TheBestv4 1
Co zawiodło?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi