FastDesign 1 Opublikowano 12 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2022 Czy jest coś takiego jak "albo" w skripcie? Np. Jeśli arg 1 albo arg 2 nie są ustawione to wypisuje "nie ustawione". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pruslay 14 Opublikowano 12 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2022 17 minut temu, FastDesign napisał: Czy jest coś takiego jak "albo" w skripcie? Np. Jeśli arg 1 albo arg 2 nie są ustawione to wypisuje "nie ustawione". if arg 1 or arg 2 is not set: send "nie ustawione" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FastDesign 1 Opublikowano 12 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2022 5 minut temu, pruslay napisał: if arg 1 or arg 2 is not set: send "nie ustawione" wyskakuje taki blad, poniżej mój skrypt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pruslay 14 Opublikowano 12 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2022 21 minut temu, FastDesign napisał: wyskakuje taki blad, poniżej mój skrypt Mi wszystko działa bez zarzutów, ew. można zrobić to tak: command /incognito [<text>] [<text>]: trigger: if arg 1 is not set: send "&7&l[&8&lInco&kg&8&lnito&7&l] &f&l» &7&o/incognito nick/skin/punkty/tag &awlacz - &aaktywuj &7poszczegolny status incognito!" send "&7&l[&8&lInco&kg&8&lnito&7&l] &f&l» &c&o/incognito nick/skin/punkty/tag &cwylacz - &cdeaktywuj &7poszczegolny status incognito!" if arg 2 is not set: send "&7&l[&8&lInco&kg&8&lnito&7&l] &f&l» &7&o/incognito nick/skin/punkty/tag &awlacz - &aaktywuj &7poszczegolny status incognito!" send "&7&l[&8&lInco&kg&8&lnito&7&l] &f&l» &c&o/incognito nick/skin/punkty/tag &cwylacz - &cdeaktywuj &7poszczegolny status incognito!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FastDesign 1 Opublikowano 12 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2022 29 minut temu, pruslay napisał: Mi wszystko działa bez zarzutów, ew. można zrobić to tak: command /incognito [<text>] [<text>]: trigger: if arg 1 is not set: send "&7&l[&8&lInco&kg&8&lnito&7&l] &f&l» &7&o/incognito nick/skin/punkty/tag &awlacz - &aaktywuj &7poszczegolny status incognito!" send "&7&l[&8&lInco&kg&8&lnito&7&l] &f&l» &c&o/incognito nick/skin/punkty/tag &cwylacz - &cdeaktywuj &7poszczegolny status incognito!" if arg 2 is not set: send "&7&l[&8&lInco&kg&8&lnito&7&l] &f&l» &7&o/incognito nick/skin/punkty/tag &awlacz - &aaktywuj &7poszczegolny status incognito!" send "&7&l[&8&lInco&kg&8&lnito&7&l] &f&l» &c&o/incognito nick/skin/punkty/tag &cwylacz - &cdeaktywuj &7poszczegolny status incognito!" jaką wersje skripta używasz? ale wtedy wypisze 2 razy Łączę posty Notatka dodana przez ivall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pruslay 14 Opublikowano 12 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2022 41 minut temu, FastDesign napisał: jaką wersje skripta używasz? ale wtedy wypisze 2 razy Skript 2.6.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1967 Opublikowano 12 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2022 if arg 1 or arg 2 is not set powinno działać (aż specjalnie sprawdziłem u siebie i na 2.6.3 mi działa) 2 godziny temu, FastDesign napisał: ale wtedy wypisze 2 razy dodaj stop i wypisze raz command /incognito [<text>] [<text>]: trigger: if arg 1 is not set: send "&7&l[&8&lInco&kg&8&lnito&7&l] &f&l» &7&o/incognito nick/skin/punkty/tag &awlacz - &aaktywuj &7poszczegolny status incognito!" send "&7&l[&8&lInco&kg&8&lnito&7&l] &f&l» &c&o/incognito nick/skin/punkty/tag &cwylacz - &cdeaktywuj &7poszczegolny status incognito!" stop if arg 2 is not set: send "&7&l[&8&lInco&kg&8&lnito&7&l] &f&l» &7&o/incognito nick/skin/punkty/tag &awlacz - &aaktywuj &7poszczegolny status incognito!" send "&7&l[&8&lInco&kg&8&lnito&7&l] &f&l» &c&o/incognito nick/skin/punkty/tag &cwylacz - &cdeaktywuj &7poszczegolny status incognito!" stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
FastDesign 1
Czy jest coś takiego jak "albo" w skripcie?
Np. Jeśli arg 1 albo arg 2 nie są ustawione to wypisuje "nie ustawione".
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi