Ghosty__ 2 Opublikowano 7 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2022 (edytowane) Nie wiem dlaczego forum postanowilo usunac co napisalem ale chodzi o to ze crafting po prostu nie dziala wyskakuje mi że skrypt zostal zaladowany ale nie moge zcraftowac teog przedmiotu Edytowane 7 lipca 2022 przez Ghosty__ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 polish98 7 Opublikowano 7 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2022 Masz jakiś addon, np. SkQuery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ghosty__ 2 Opublikowano 7 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2022 Mam tylko skquery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 polish98 7 Opublikowano 7 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2022 przecinek między enchantami - sprawdź czy będzie teraz działać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ghosty__ 2 Opublikowano 7 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2022 (edytowane) nadal nie dziala, ponad to nie wyskakuje mi zadny blad Edytowane 7 lipca 2022 przez Ghosty__ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Helios1993 333 Opublikowano 7 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2022 Skquery już od dawna nie posiada funkcji customowych craftingów, ponieważ była ona pełna błędów. Zalecam usunąć ten addon, ponieważ pozostałe dziurawe funkcje nadal w nim są. Customowe craftingi posiada addon SkBee, wystarczy tylko dodać na końcu linijki 'with id "nazwa customowego przedmiotu" '. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ghosty__ 2 Opublikowano 7 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2022 (edytowane) 17 minut temu, Helios1993 napisał: Skquery już od dawna nie posiada funkcji customowych craftingów, ponieważ była ona pełna błędów. Zalecam usunąć ten addon, ponieważ pozostałe dziurawe funkcje nadal w nim są. Customowe craftingi posiada addon SkBee, wystarczy tylko dodać na końcu linijki 'with id "nazwa customowego przedmiotu" '. ktora wersja skbee wspiera 1.16.5? pobralem najnowsza i nie dzi Mam już dobrą wersje skbee i crafting nadal nie działa Edytowane 7 lipca 2022 przez Ghosty__ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ghosty__ 2 Opublikowano 7 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2022 JA PIERDOLE DZIALA W KONCU polish98 i Latek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ivall 58 Opublikowano 7 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2022 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Ghosty__ 2
Nie wiem dlaczego forum postanowilo usunac co napisalem ale chodzi o to ze crafting po prostu nie dziala wyskakuje mi że skrypt zostal zaladowany ale nie moge zcraftowac teog przedmiotu
Edytowane przez Ghosty__Odnośnik do komentarza
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi