Bealang 8 Opublikowano 4 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2022 Witam, przychodzę z problemem, jako iż nie działa mi anty-xray. W /plugins plugin jest na zielono, więc rzekomo działa, ale nie pokazuje rud dookoła. Jest jakaś fajna alternatywa, lub sposób naprawy? Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 333 Opublikowano 4 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2022 Ten plugin jest zbędny, a nawet odradzany. Blokada x-raya wbudowana w Papera, czyli na ponad połowie wszystkich istniejących serwerów, jest dużo wydajniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szifter 134 Opublikowano 4 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2022 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bealang 8 Opublikowano 6 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2022 ogarnąłem, kompletnie zapomniałem o antyxrayu z papera. można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ivall 58 Opublikowano 6 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2022 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bealang 8
Witam, przychodzę z problemem, jako iż nie działa mi anty-xray. W /plugins plugin jest na zielono, więc rzekomo działa, ale nie pokazuje rud dookoła. Jest jakaś fajna alternatywa, lub sposób naprawy? Z góry dziękuję.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi