Kaktus207 1 Opublikowano 30 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2022 Witam, Mam prośbę, może ktoś mi napisać skrypt na to że jak zginę to nie wypadnie mi kit startowy. Mój Kit startowy to: - ironsword name:&b&lMiecz_Startowy unbreaking:1 sharpness:3 - ironpickaxe name:&b&lKilof_Startowy unbreaking:1 efficiency:1 fortune:1 - ironaxe name:&b&lSiekiera_Startowa unbreaking:2 efficiency:2 - ironboots name:&b&lButy_Startowe unbreaking:2 protect:3 - ironhelmet name:&b&lHeĹ‚m_Startowy unbreaking:2 thorns:2 - ironchestplate name:&b&lKlata_Startowa unbreaking:2 protect:3 - ironleggings name:&b&lSpodnie_Startowe unbreaking:2 thorns:2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MonsterSwep 0 Opublikowano 4 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2022 W dniu 30.06.2022 o 10:57, Kaktus207 napisał: Witam, Mam prośbę, może ktoś mi napisać skrypt na to że jak zginę to nie wypadnie mi kit startowy. Mój Kit startowy to: - ironsword name:&b&lMiecz_Startowy unbreaking:1 sharpness:3 - ironpickaxe name:&b&lKilof_Startowy unbreaking:1 efficiency:1 fortune:1 - ironaxe name:&b&lSiekiera_Startowa unbreaking:2 efficiency:2 - ironboots name:&b&lButy_Startowe unbreaking:2 protect:3 - ironhelmet name:&b&lHeĹ‚m_Startowy unbreaking:2 thorns:2 - ironchestplate name:&b&lKlata_Startowa unbreaking:2 protect:3 - ironleggings name:&b&lSpodnie_Startowe unbreaking:2 thorns:2 Wystarczy zmienić opcje Gamerule taka by po śmierci nie traciłeś itemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szifter 134 Opublikowano 4 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2022 Godzinę temu, MonsterSwep napisał: Wystarczy zmienić opcje Gamerule taka by po śmierci nie traciłeś itemów Tylko, że wtedy cały ekwipunek nie będzie wypadał po śmierci. Autorowi chodziło, żeby tylko określone rzeczy nie wypadały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kaktus207 1
Witam,
Mam prośbę, może ktoś mi napisać skrypt na to że jak zginę to nie wypadnie mi kit startowy.
Mój Kit startowy to:
- ironsword name:&b&lMiecz_Startowy unbreaking:1 sharpness:3
- ironpickaxe name:&b&lKilof_Startowy unbreaking:1 efficiency:1 fortune:1
- ironaxe name:&b&lSiekiera_Startowa unbreaking:2 efficiency:2
- ironboots name:&b&lButy_Startowe unbreaking:2 protect:3
- ironhelmet name:&b&lHełm_Startowy unbreaking:2 thorns:2
- ironchestplate name:&b&lKlata_Startowa unbreaking:2 protect:3
- ironleggings name:&b&lSpodnie_Startowe unbreaking:2 thorns:2
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi