ZoogZoog 15 Opublikowano 29 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2022 (edytowane) W związku z podjęciem o decyzji o rozpoczęciu prac nad budową linii metra głównego M1 oraz M2 Ministerstwo Infrastruktury ogłasza: Konkurs na zaprojektowanie linii metra Na czym to polega: Zadaniem osoby biorącej udział w konkursie jest zaprojektowanie linii metra zgodnie z wymaganiami, zaprezentowanie swojej pracy w tym temacie, a w przypadku wygranej przesłania świata z pracą w wiadomości prywatnej do organizatora konkursu. Wymagania: przynajmniej dwa oddzielone pasy ruchu szerokość przynajmniej 5 bloków prześwit przynajmniej 4 bloki wykończone ściany oraz sufit brak możliwości dostania się mobów z zewnątrz brak możliwości respienia się mobów wewnątrz zaprojektowana linia musi być również możliwa do wielokrotnego powielenia. Termin składania prac: Organizator konkursu zastrzega sobie możliwość ustalenia terminu składania prac w czasie trwania konkursu. Przyczyną takiego działania jest brak możliwości określenia w jakim czasie zostanie zgłoszona odpowiednia ilość projektów. 08.07.2022 Nagrody: Nagrody finansowane są przez Cesarstwo. Wysokość pojedynczej nagrody jest równa 150D. Nagrodzone zostaną dwie prace. Ewentualne pytania proszę zadawać w tym temacie. Powodzenia! Edytowane 3 lipca 2022 przez ZoogZoog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voidenhauer 2 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 Mój projekt metra, mam nadzieje że się nada i dunno. https://mega.nz/file/vuIQRIZI#cSMfMWon6wtfw6N47z6OncDm63NlTC3ltX3L5Yc5wt8 ZoogZoog 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheStrooPlay 4 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 Podsyłam swój projekt linii metra, oraz jednego przystanku. W moim zamyśle jest to, aby przystanki były zróżnicowane, styl był podobny, lecz ustawienie trochę inne. Mam nadzieję, że się spodoba ;D Screeny https://mega.nz/folder/KL4hgATa#y6lVwOaMKxqoJj1NuqsE9Q ZoogZoog 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpalSoPL 1 Opublikowano 2 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2022 (edytowane) Trochę się na pracowałem ale mam nadzieję że się spodoba mój styl metra. link do pobrania Edytowane 2 lipca 2022 przez OpalSoPL zmiana linku ZoogZoog 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZoogZoog 15 Opublikowano 3 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2022 Termin składania prac zostaje wyznaczony na: 08.07.2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZoogZoog 15 Opublikowano 10 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2022 Prace są w trakcie oceniania, prawdopodobnie w dniu jutrzejszym zostaną opublikowane wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZoogZoog 15 Opublikowano 17 stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2023 (edytowane) Szanowni Obywatele! W dniu dzisiejszym chciałbym ogłosić wyniku konkursu. Zostały wyłonione dwie zwycięskie prace, które w najbliższym czasie zagoszczą na naszym serwerze. Linia M1 (Relacja Wschód - Zachód) Autorem zwycięskiej pracy jest OpalSoPL. Linia będzie przebiegała w pojedynczym tunelu, przy którym zostaną zbudowane stacje dwuperonowe. Linia M1 (Relacja Północ- Południe) Autorem zwycięskiej pracy jest TheStrooPlay. Tutaj linia będzie przebiegała w dwóch tunelach, pomiędzy którymi zostaną wybudowane stacje, czyli będziemy mieli tutaj styczność z stacjami jednoperonowymi. Zwycięzcom gratuluje! Informuję również, że w najbliższych dniach ruszą prace budowlane. Zapraszam do śledzenia wątku, żeby być na bieżąco z informacjami. Edytowane 18 stycznia 2023 przez ZoogZoog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voidenhauer 2 Opublikowano 18 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2023 Gratulacje dla OpalSoPL i TheStrooPlay OpalSoPL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi