ZoogZoog 15 Opublikowano 29 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2022 (edytowane) W związku z podjęciem o decyzji o rozpoczęciu prac nad budową Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ministerstwo Infrastruktury ogłasza: Konkurs na zaprojektowanie linii metra Na czym to polega: Zadaniem osoby biorącej udział w konkursie jest zaprojektowanie linii metra zgodnie z wymaganiami, zaprezentowanie swojej pracy w tym temacie, a w przypadku wygranej przesłania świata z pracą w wiadomości prywatnej do organizatora konkursu. Wymagania: przynajmniej dwa oddzielone pasy ruchu szerokość przynajmniej 5 bloków prześwit przynajmniej 4 bloki wykończone ściany oraz sufit brak możliwości dostania się mobów z zewnątrz brak możliwości respienia się mobów wewnątrz zaprojektowana linia musi być również możliwa do wielokrotnego powielenia. Termin składania prac: Organizator konkursu zastrzega sobie możliwość ustalenia terminu składania prac w czasie trwania konkursu. Przyczyną takiego działania jest brak możliwości określenia w jakim czasie zostanie zgłoszona odpowiednia ilość projektów. 08.07.2022 Nagrody: Nagrody finansowane są przez Cesarstwo. Wysokość pojedynczej nagrody jest równa 150D. Nagrodzone zostaną dwie prace. Ewentualne pytania proszę zadawać w tym temacie. Powodzenia! Edytowane 3 lipca 2022 przez ZoogZoog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voidenhauer 2 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 Mój projekt metra, mam nadzieje że się nada i dunno. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ZoogZoog 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheStrooPlay 4 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 Podsyłam swój projekt linii metra, oraz jednego przystanku. W moim zamyśle jest to, aby przystanki były zróżnicowane, styl był podobny, lecz ustawienie trochę inne. Mam nadzieję, że się spodoba ;D Screeny Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ZoogZoog 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpalSoPL 1 Opublikowano 2 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2022 (edytowane) Trochę się na pracowałem ale mam nadzieję że się spodoba mój styl metra. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 2 lipca 2022 przez OpalSoPL zmiana linku ZoogZoog 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZoogZoog 15 Opublikowano 3 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2022 Termin składania prac zostaje wyznaczony na: 08.07.2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZoogZoog 15 Opublikowano 10 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2022 Prace są w trakcie oceniania, prawdopodobnie w dniu jutrzejszym zostaną opublikowane wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZoogZoog 15 Opublikowano 17 stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 17 stycznia (edytowane) Szanowni Obywatele! W dniu dzisiejszym chciałbym ogłosić wyniku konkursu. Zostały wyłonione dwie zwycięskie prace, które w najbliższym czasie zagoszczą na naszym serwerze. Linia M1 (Relacja Wschód - Zachód) Autorem zwycięskiej pracy jest OpalSoPL. Linia będzie przebiegała w pojedynczym tunelu, przy którym zostaną zbudowane stacje dwuperonowe. Linia M1 (Relacja Północ- Południe) Autorem zwycięskiej pracy jest TheStrooPlay. Tutaj linia będzie przebiegała w dwóch tunelach, pomiędzy którymi zostaną wybudowane stacje, czyli będziemy mieli tutaj styczność z stacjami jednoperonowymi. Zwycięzcom gratuluje! Informuję również, że w najbliższych dniach ruszą prace budowlane. Zapraszam do śledzenia wątku, żeby być na bieżąco z informacjami. Edytowane 18 stycznia przez ZoogZoog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voidenhauer 2 Opublikowano 18 stycznia Udostępnij Opublikowano 18 stycznia Gratulacje dla OpalSoPL i TheStrooPlay OpalSoPL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi