SkryptExpert 12 Opublikowano 23 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2022 (edytowane) Witam! Chciałem wam przedstawić mój jeden z lepszych skryptów jaki kiedykolwiek zrobiłem. Jest to Skrypt na Sklep w GUI o nazwie XShop. Skrypt na razie jest robiony na format slocie ale za niedługo to poprawie Starałem się tyle ile mogłem. CHANGELOG 1.0 Początkowa wersja Skryptu 1.1 Dodano Kupno itemów 1.2 Dodano Lepszy wygląd GUI 1.3 Zmieniono wygląd skryptu REALIZACJA Info: Będzie dużo lepsza wersja ale nie teraz ZEZWALAM 1. Korzystanie ze Skryptu 2. Zmienianie Itemów i cen pod swój serwer 3. Zmienianie wyglądu GUI NIE ZEZWALAM 1. Podawania się za autora 2. Usuwania informacji ze Skryptu WYMAGANIA Plugin SkQuery Plugin WildSkript Plugin Skript Plugin SkRayFall Ps. Warto wracać i wklejać nowsze wersje skryptu XShop. SKRYPT SKRYPT BĘDZIE CAŁY CZAS AKTUALIZOWANY Pisz co można poprawić a co dodać Edytowane 10 lipca 2022 przez SkryptExpert UPDATE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Necesku 1 Opublikowano 5 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2022 (edytowane) Do poprawek: - Zrobic jakas funkcje odpowiedzialna za kupywanie (Skrypt bedzie krotszy 2x) - A NAJLEPIEJ zrobic jeszcze system dodawania itemow do sklepu (moge ci udostepnic moj testowy skrypt z gui gdzie mozna dodawac itemy)) edit: propsuje za pogrupowanie rzeczy Edytowane 5 lipca 2022 przez Necesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkryptExpert 12 Opublikowano 6 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2022 15 godzin temu, Necesku napisał: Do poprawek: - Zrobic jakas funkcje odpowiedzialna za kupywanie (Skrypt bedzie krotszy 2x) - A NAJLEPIEJ zrobic jeszcze system dodawania itemow do sklepu (moge ci udostepnic moj testowy skrypt z gui gdzie mozna dodawac itemy)) edit: propsuje za pogrupowanie rzeczy dzięki spróbuję to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Necesku 1 Opublikowano 6 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2022 (edytowane) Godzinę temu, SkryptExpert napisał: dzięki spróbuję to zrobić funkcje na kupywanie moge ci podeslac heh edit: ale jest mega mega prosta wiec tak wsm lepiej sam ja zrob to sie czegos douczysz Edytowane 6 lipca 2022 przez Necesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkryptExpert 12 Opublikowano 9 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2022 W dniu 6.07.2022 o 11:19, Necesku napisał: funkcje na kupywanie moge ci podeslac heh edit: ale jest mega mega prosta wiec tak wsm lepiej sam ja zrob to sie czegos douczysz właśnie ja nie ogarniam za bardzo o co chodzi z np. {tekst**liczba**} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lie_pan1 52 Opublikowano 9 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2022 (edytowane) lepiej to zrobić pętlą... I nie używać format slota i komend W dniu 23.06.2022 o 17:13, SkryptExpert napisał: 1.2 Dodano Customowy wygląd GUI Gdzie tu masz coś customowego? W dniu 23.06.2022 o 17:13, SkryptExpert napisał: ZEZWALAM 1. Korzystanie ze Skryptu COXD Edytowane 9 lipca 2022 przez lie_pan1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi