DeChrist 0 Opublikowano 17 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2022 MapMaking: Witam, jestem DeChrist i poszukuję osób do tworzenia różnych map w Minecraft. Moim celem jest znalezienie ludzi, którzy są w stanie ładnie budować, posługiwać się komendami i przetestować mapę z całkowitą dokładnością. [Oczywiście nie każdy chętny musi umieć wszystko co wymieniłem, wystarczy, że specjalizuje się w jednej roli] Szukam też osób kreatywnych, które będą dawać nam nowe pomysły na mapy. [Możesz pisać do mnie z jakimkolwiek pomysłem, nawet jeśli myślisz, że nie ma sensu] Znajdzie się też miejsce dla osób, które po prostu chcą widzieć postępy mapy, porozmawiać z ludźmi i poszukać znajomych do wspólnej gry. [Każda mapa trafia najpierw na serwer Discord żeby użytkownicy mojego serwera mogli zagrać na mapie przed innymi. Po wydaniu mapy czekam 7 dni i wrzucam mapę na minecraftmapy.pl] Oczekuję: Oczekuję pełnego zaangażowania w ten projekt żeby mapy, które będziemy tworzyć były unikatowe i przyjemne do grania. Oferuję: Mogę jedynie zaoferować wam satysfakcję z tworzenia map. Ten projekt ma być w 100% darmowy, nie chcę żeby nasze mapy były płatne więc wynagrodzenia pieniężnego nie będzie. Mogę też zaoferować wam świetnie spędzony czas. O mnie: Nazywam się Krystian i jestem osobą, która lubi tworzyć mapy w Minecraft. Jestem dobry w komendach, ale budowanie nie jest u mnie najlepsze więc dlatego szukam pomocy. Wymagania: - Minimum 14 lat. - Wolny czas. - Mikrofon. - Discord. To wszystko Kontakt: Dołącz do mojego serwera https://discord.gg/2Q74szV7, a jeśli chcesz być w ekipie napisz prywatnie ŦคยรՇ#2727. Poprawiam formatowanie na ciemnym stylu. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glicz 246 Opublikowano 18 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2022 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi