SkryptExpert 12 Opublikowano 15 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2022 UWAGA! Zezwalam na Korzystanie pod warunkiem nie usunięcia reklamy ze skryptu Jeżeli będzie się wam wyświetlało podczas dropu "1 Wykopales 1 Zł" to zmieńcie w skrypcie execute console na execute console command "/title %player% &7Wykopales&61ZL" Jaka Ocenka? Pisz w Kom lie_pan1, Tymekd i xAxee 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lie_pan1 52 Opublikowano 15 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2022 Bardzo słaby skrypt... Czemu jest tu tyle eventów on mine:?? Title jest wbudowane w skript!! Użyj: send player title "cos" with subtitle "cos" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glicz 246 Opublikowano 15 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2022 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aksolotl 19 Opublikowano 15 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2022 (edytowane) Ocenka: /10 Mały edit, bo mi się nudzi (jest edytowane przy okazji Edytowane 15 czerwca 2022 przez Aksolotl nowy skrypt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lie_pan1 52 Opublikowano 15 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2022 2 minuty temu, Aksolotl napisał: Ocenka: /10 Mały edit, bo mi się nudzi (jest edytowane przy okazji Nie rozumiem ludzi... Po co sobie utrudniać? Nie możecie zrozumieć, że send title to warunek skripta i nie trzeba executować innej komendy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aksolotl 19 Opublikowano 15 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2022 (edytowane) 9 minut temu, lie_pan1 napisał: Nie możecie zrozumieć, że send title to warunek skripta i nie trzeba executować innej komendy! mogę to zmienić i nie zwracałem na to uwagi akurat Edit: Jest edit. Edytowane 15 czerwca 2022 przez Aksolotl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkryptExpert 12 Opublikowano 16 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2022 (edytowane) Dzięki za oceny i Edity, ale zrobiłem execute ponieważ samo title mi nie działa I ogólnie może ktoś wie czemu argumenty mi nie działają? v: 1.8.8 Edytowane 16 czerwca 2022 przez SkryptExpert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lie_pan1 52 Opublikowano 16 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2022 Napisz mi na discorda wytłumaczę Ci... A co do title to chyba na 1.8.8 nie było jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi