Ciastek24 0 Opublikowano 15 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2022 bo zrobilem nowy server titanaxe i nie mam wogole plikow w menagerze plikow mam tylko 3 pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lie_pan1 52 Opublikowano 15 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2022 przeinstaluj cały serwer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Aksolotl 19 Opublikowano 16 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2022 a odpalałeś serwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 W1CHM4NN 0 Opublikowano 27 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2022 Odpal serwer i powinno się wszystko rozpakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Ciastek24 0
bo zrobilem nowy server titanaxe i nie mam wogole plikow w menagerze plikow mam tylko 3 pomocy
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi