xMuffionex 105 Opublikowano 12 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2022 Cześć, publikuje mój pierwszy od dawna plugin. Generator kamienia na 1.16.5, inne nietestowane. VirusTotal: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! DL: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! UWAGA: Zdaje sobie sprawę, że plugin może nie być napisany najlepiej. Napisałem go po rocznej przerwie. Jest stworzony głównie dla mnie, ale postanowiłem się nim podzielić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeviBoyPL 159 Opublikowano 12 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2022 Jakakolwiek gąbka zadziała tak samo jak generator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anvik 6 Opublikowano 12 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2022 Zdekompilowalem i teraz powinno dzialac z nazwa ale nie testowalem. VirusTotal: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! DL: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! xMuffionex 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator114 11 Opublikowano 20 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2022 (edytowane) Zamiast czegoś takiego: ShapedRecipe ItemRecipe = new ShapedRecipe(item); ItemRecipe.shape(new String[] { "123", "456", "789" }); ItemRecipe.setIngredient('1', Material.STONE); ItemRecipe.setIngredient('2', Material.STONE); ItemRecipe.setIngredient('3', Material.STONE); ItemRecipe.setIngredient('4', Material.STONE); ItemRecipe.setIngredient('5', Material.DIAMOND_PICKAXE); ItemRecipe.setIngredient('6', Material.STONE); ItemRecipe.setIngredient('7', Material.STONE); ItemRecipe.setIngredient('8', Material.STONE); ItemRecipe.setIngredient('9', Material.STONE); plugin.getServer().addRecipe(ItemRecipe); Polecam zrobić to: ShapedRecipe itemRecipe = new ShapedRecipe(item); itemRecipe.shape("SSS", "SDS", "SSS"); itemRecipe.setIngredient('S', Material.STONE); itemRecipe.setIngredient('D', Material.DIAMOND_PICKAXE); Bukkit.addRecipe(itemRecipe); Kod jest wydajniejszy, ładniejszy oraz nie musisz wtedy tworzyć konstruktora. Polecam Ci natomiast robić takie metody jak właśnie "setRecipe" w samej klasie Main, jeśli plugin jest po prostu mały Tam też inne rzeczy są do poprawienia, ale to już bardziej sama znajomość Javy, niż Bukkit'a Edytowane 20 czerwca 2022 przez predator114 xMuffionex 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi