Skocz do zawartości

Zakłócanie porządku prywatnego, zaśmiecanie środowiska, nękanie, szantaż

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o rozpatrzenie wniosku ukarania gracza Karlson780, za następujące przewinienia, utrudnia mi rozgrywkę oraz chcę zniszczyć teren dookoła działek w celu prowokacji, odbiera mi to chęć do dalszej gry na tym serwerze, a sam szantażuje mnie podważając moje prośby i upomnienia, jego działania są nękające wobec mnie robi to z czystej frustracji gdyż mu odmówiłem udziału w handlu prochem. Mieszkam z dala od centrum więc nie jest to sprawa założenia działki sąsiadującej z tobą, ale sprawa przyszłego nachodzenia i nękania, boję się także o moje otoczenie bo osobnik nie ma zamiarów pokojowych i wygraża mi się na discordzie. 

Edytowane przez JanekJaran

Ja nic z tych rzeczy nie zrobilem, chciałem obok ciebie sie budować to prawda, ale rozmyśliłem sie i tego nie zrobilem, a i jeszcze z tym prochem to nie chciałem ci tego zrobić bo odmówiłeś sprzedaży xD

A i nie chciałem ci zniszczyć nic dookoła twojego domu, chciałem wybudować farme 8 na 8 obok twojej farmy, ale to tak tylko sie zastanawiałem, jeszcze tam nic nie zrobilem 

Wcale nie wygrażam ci na discordzie, moge wszystkim co to czytają je udostępnić kto naprawde wygraża

W dniu 27.04.2022 o 00:04, Karlson780 napisał:

Ja  ? krzmaciek

Krasnoludki...........

Przyłączam się do skargi, gracz ten jest ogólnie irytujący i mi również odechciewa się grać gdy jest na serwerze. Lata mi nad moim terenem, ciągle kieruje w moją stronę swoje denne uwagi (regularnie co kilka dni dokładnie te same), które notorycznie proszę o zachowanie dla siebie i popilnowanie swojego interesu. Im bardziej gościa się upomina i prosi o ogarnięcie, tym bardziej robi na przekór. Ma za dużo denarów na koncie i uważa się za nie wiadomo kogo.

3 godziny temu, xVendrome napisał:

Krasnoludki...........

Przyłączam się do skargi, gracz ten jest ogólnie irytujący i mi również odechciewa się grać gdy jest na serwerze. Lata mi nad moim terenem, ciągle kieruje w moją stronę swoje denne uwagi (regularnie co kilka dni dokładnie te same), które notorycznie proszę o zachowanie dla siebie i popilnowanie swojego interesu. Im bardziej gościa się upomina i prosi o ogarnięcie, tym bardziej robi na przekór. Ma za dużo denarów na koncie i uważa się za nie wiadomo kogo.

Sąd pozostawia wniosek bez dalszego biegu oraz poucza o możliwości złożenia osobnego wniosku o ściganie, ponieważ sprawy nie są ze sobą powiązane.

Ponadto sąd wzywa @Voidenhauero dostarczenie dowodów w wystarczającej na poparcie twierdzeń, zwięzłej formie wobec sprzeczności oświadczeń stron.

8 godzin temu, xVendrome napisał:

Krasnoludki...........

Yyy? Nie mam dużo denarów, wogóle nie uważam siebie za nie wiadomo kogo. A to że kieruje sie w twoją strone to poprostu sprawdzam kto tu sie nowy buduje itp

Pogodziłem się z Karlsonem i obiecaliśmy sobie wzajemny szacunek.

Chcę zaznaczyć że to było pochopne wystawienie wniosku, ale w bezradnej mi sytuacji tak zalecił mi zrobić JanekJaran.
Osobiście już poza grą daliśmy sobie do zrozumienia nie obaj nie mamy zamiaru i korzyści skakania sobie do gardeł.

Pozdrawiam Karlsona od tej pory jesteśmy kolegami z jednego serwera.

Teraz, Voidenhauer napisał:

Pogodziłem się z Karlsonem i obiecaliśmy sobie wzajemny szacunek.

Chcę zaznaczyć że to było pochopne wystawienie wniosku, ale w bezradnej mi sytuacji tak zalecił mi zrobić JanekJaran.
Osobiście już poza grą daliśmy sobie do zrozumienia nie obaj nie mamy zamiaru i korzyści skakania sobie do gardeł.

Pozdrawiam Karlsona od tej pory jesteśmy kolegami z jednego serwera.

Zamiast zalecić, raczej bym powiedział, że przedstawiłem taką możliwość.

W związku z tym zamykam wątek i pozostawiam wniosek bez rozpoznania jako wycofany.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...