Kaktus207 1 Opublikowano 30 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2022 Witam, Mam problem mianowicie nie działa mi screen do serwera. Wpisuję komendę: screen -r nazwakonsoli i nic się nie dzieje. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 161 Opublikowano 30 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2022 Wpisz `screen -ls` i zobacz czy w ogóle screen istnieje Avenis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gżelek 3 Opublikowano 30 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2022 (edytowane) Zobacz czy serwer się uruchamia bez screena. Aby uruchomić konsole wpisujesz screeen -dmS nazwa java -jar silnik.jar Lub screen -dmS mc java -Xmx0000M -Xms0000M -jar silnik.jar Wartość xmx i xms to wartości przypisane gb ramu dla serwera podanymi w mb. Dopiero potem dajesz screen -r nazwa_konsoli Edytowane 30 marca 2022 przez Gżelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kaktus207 1 Opublikowano 30 marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 marca 2022 (edytowane) Okej dziękuję, A jeszcze jedno jak zrobić by było kilka screenów naraz odpalone? Bo robię sieć mc Edytowane 30 marca 2022 przez Kaktus207 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 161 Opublikowano 30 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2022 5 minut temu, Kaktus207 napisał: Okej dziękuję, A jeszcze jedno jak zrobić by było kilka screenów naraz odpalone? Bo robię sieć mc CTRL + A + D wychodzi ze screena, wtedy możesz odpalić następny Avenis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kaktus207 1
Witam,
Mam problem mianowicie nie działa mi screen do serwera. Wpisuję komendę: screen -r nazwakonsoli i nic się nie dzieje.
Proszę o pomoc.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi