MagiK 18 Opublikowano 26 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2014 Siema. Mam pytanko do was,a więc.. Mam prośbe czy da się to usunać?Chodzi mi o {TAG}Jeżeli się da usunać proszę o napisanie krótkiego skryptu dla mnie i wstawienie w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrFretko 2 Opublikowano 26 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2014 ale w essentialschat? to masz? jezeli tak to wchodzisz do linijki ktorejs w essentials i szukasz essentialchat i usuwac to {tag} :D trudne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MagiK 18 Opublikowano 26 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2014 @up Chodziło mi o skrypt ale thx za pomoc xd Można zamknąc czy cuś xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrFretko 2 Opublikowano 26 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2014 nie da sie w skrypcie chyba że chcesz cały odnowa wygląd chatu miec :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartusiak 0 Opublikowano 26 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2014 Dobrze Ci mówią tylko w essentialschat ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MagiK 18
Siema. Mam pytanko do was,a więc..
Mam prośbe czy da się to usunać?
Chodzi mi o {TAG}
Jeżeli się da usunać proszę o napisanie krótkiego skryptu dla mnie i wstawienie w tym temacie.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi