MrxJoint 28 Opublikowano 26 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2014 Siemka!Tak jak w temacie....Chciałbym coś takiego, jak założe zbroje o takiej nazwie i rodzaju ( jak by sie dało kolor tez oczywiscie skorzanej) to niech np. da efekt Speed II. Jeśli mi to ktoś wytłumaczy dam + albo jakiś przykład też nie zaszkodzi ;)Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fajerowskyy. 56 Opublikowano 26 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2014 W every kilka second loopujesz wszystkich graczy i sprawdzasz czy gracz ma zalozona zbroje a nastepnie dajesz efekty MrxJoint 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrxJoint 28 Opublikowano 26 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2014 A jak sprawdzic czy ma zalozona? " i sprawdzasz czy gracz ma zalozona zbroje a" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PEPQ65 49 Opublikowano 26 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2014 (edytowane) on right click diamond chestplate: apply speed 2 for 10 second to player [jak nie zadziala to zrob na koncu zamiast to player to : to the player A co do tego z nazwa to chyba tak: if player tools is "nazwa": - Ale nie jestem pewien. Edytowane 26 grudnia 2014 przez PEPQ65 MrxJoint 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrxJoint 28 Opublikowano 26 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2014 (edytowane) @up Ale to jest jak ktos kliknie PPM a ja chce jesli ma w EQ zalozona //Edit:every 20 second:loop all players:if loop-player is wearing Leather Helmet named "&6Helm Bogow" with lore "&cPo zalozeniu dostajesz wiekszy skok!":apply haste potion of tier 1 to the loop-player for 20 secondstop Mam cos takeigo i nie daje mi tego Haste nei wiem czemu :C Bledów nie ma! Edytowane 26 grudnia 2014 przez MrxJoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fajerowskyy. 56 Opublikowano 26 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2014 If player's chestplate/boots/leggings/helmet is diamond ... named ... Itp MrxJoint 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrxJoint 28 Opublikowano 26 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2014 ok dz closed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrxJoint 28
Siemka!
Tak jak w temacie....
Chciałbym coś takiego, jak założe zbroje o takiej nazwie i rodzaju ( jak by sie dało kolor tez oczywiscie skorzanej) to niech np. da efekt Speed II. Jeśli mi to ktoś wytłumaczy dam + albo jakiś przykład też nie zaszkodzi ;)
Pozdro!
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi