Barbaglon 0 Opublikowano 8 marca Udostępnij Opublikowano 8 marca Cześć, czy może mi ktoś pomóc w napisaniu skryptu na server pvp. Itemy dodawane to: -Cały set ironowy -Ironowy miecz -5 złotych jabłek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dikixmenYT 0 Opublikowano 8 marca Udostępnij Opublikowano 8 marca on join: give iron sword to player set player's helmet slot to iron helmet set player's chestplate slot to iron chestplate set player's leggings slot to iron leggings set player's boots slot to iron boots give 5 golden apples to player on respawn: give iron sword to player set player's helmet slot to iron helmet set player's chestplate slot to iron chestplate set player's leggings slot to iron leggings set player's boots slot to iron boots give 5 golden apples to player Nie sprawdzałem czy działa ale nie widzę błędów w konsoli więc powinno wszystko działać Wstawiam kod Notatka dodana przez Notro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Barbaglon 0 Opublikowano 9 marca Autor Udostępnij Opublikowano 9 marca (edytowane) Działa Edytowane 9 marca przez Barbaglon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Notro 90 Opublikowano 9 marca Udostępnij Opublikowano 9 marca Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Barbaglon 0
Cześć, czy może mi ktoś pomóc w napisaniu skryptu na server pvp.
Itemy dodawane to:
-Cały set ironowy
-Ironowy miecz
-5 złotych jabłek
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi