Radii_YT 0 Opublikowano 5 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2022 widzicie te Nicki? chciałbym pisać właśnie takim tekstem ale nie wiem jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Notro 147 Opublikowano 5 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2022 45 minut temu, Radii_YT napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! widzicie te Nicki? chciałbym pisać właśnie takim tekstem ale nie wiem jak to zrobić Zwykłe używanie kolorów z hexa, tutaj wygenerujesz gradient: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Notro 147 Opublikowano 5 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2022 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Radii_YT 0
widzicie te Nicki? chciałbym pisać właśnie takim tekstem ale nie wiem jak to zrobić
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi