Usunięty#36557 1 Opublikowano 15 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2021 Witam, poszukuje skryptu na szpital. Polegałby on na tym że gracz po smierci trafia do szpitala a po 1m trafia na spawn. Szukałem dużo takich skryptów lecz dużo miało błędy których nie potrafiłem naprwawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanAnimek 62 Opublikowano 15 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#36557 1 Opublikowano 16 grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2021 10 godzin temu, PanAnimek napisał: Powyższy skrypt nie działa. W dalszym ciągu poszukuje skryptu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanAnimek 62 Opublikowano 16 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2021 Godzinę temu, matmm503 napisał: Powyższy skrypt nie działa. W dalszym ciągu poszukuje skryptu! Co dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#36557 1 Opublikowano 16 grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2021 Teraz, PanAnimek napisał: Co dokładnie? Nic się nie dzieje. Odradzam się na spawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#36557 1 Opublikowano 16 stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2022 Mam skrypt. Do zamknięcia. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#36557 1
Witam, poszukuje skryptu na szpital. Polegałby on na tym że gracz po smierci trafia do szpitala a po 1m trafia na spawn. Szukałem dużo takich skryptów lecz dużo miało błędy których nie potrafiłem naprwawić.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi