Skocz do zawartości
  • 0

skrypt na generowanie trawy


kondziu156
 Udostępnij

Pytanie

command /maczka [<int&gt]:  trigger:    if arg 1 is set:      loop all blocks in radius arg 1:        if loop-block is grass:          if block over loop-block is air:            if chance of 93%:              set block over loop-block to 37:1            if chance of 4%:              set block over loop-block to 37            if chance of 3%:              set block over loop-block to 38

Wywala błąd:

"a block can't be set to 1 because the latter is not an item type

(maczka.sk, line 8: set block over loop-block to 1" i tak 3 razy

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

  • 0

Zmień wszystkie ID na nazwy Minecraft (te co widzisz, jak grasz w języku angielskim).

A jaką nazwę ma trawa (nie blok , tylko stojąca) ? bo blok grass i stojąca grass w MC ;dd

@EDIT

Wpisałem Long grass i działa ;3

Edytowane przez kondziu156
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...