tojapikaczu 0 Opublikowano 7 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 Witam. Czy ktoś mógłby mi napisać jaki jest potrzebny plugin aby to działało coś na takiej zasadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 polsatgraniepl 102 Opublikowano 7 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 59 minut temu, tojapikaczu napisał: Witam. Czy ktoś mógłby mi napisać jaki jest potrzebny plugin aby to działało coś na takiej zasadzie every 2 second: loop all players: send action bar "123" to loop-player #lepsze rozwiązanie every 2 second: send action bar "123" to all player's #prawdopodobnie jeszcze lepsze ale nie jestem pewien on join: while player is online: send action bar "123" to player wait 2 second Na jakiej zasadzie chcesz dodać linie do action bara? Godzinę temu, tojapikaczu napisał: Witam. Czy ktoś mógłby mi napisać jaki jest potrzebny plugin aby to działało Potrzebujesz plugin skript wyższy niż wersja 2.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
tojapikaczu 0
Witam. Czy ktoś mógłby mi napisać jaki jest potrzebny plugin aby to działało
coś na takiej zasadzie
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi