Tecz00nia 0 Opublikowano 4 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2021 Czy byłby ktoś tak miły i stworzył mi prosty skrypt, który jeżeli HP gracza będzie wynosiło 3 (serca) nada efekt speeda 3 na 25 sekund? Nie potrafię tego kompletnie stworzyć HELP! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lie_pan1 50 Opublikowano 6 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2021 W dniu 4.12.2021 o 19:22, Tecz00nia napisał: Czy byłby ktoś tak miły i stworzył mi prosty skrypt, który jeżeli HP gracza będzie wynosiło 3 (serca) nada efekt speeda 3 na 25 sekund? Nie potrafię tego kompletnie stworzyć HELP! juz: on damage: if victim's health = 6: apply speed 3 to victim for 25 seconds powinno byc dobrze, jesli dziala daj naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tecz00nia 0
Czy byłby ktoś tak miły i stworzył mi prosty skrypt, który jeżeli HP gracza będzie wynosiło 3 (serca) nada efekt speeda 3 na 25 sekund?
Nie potrafię tego kompletnie stworzyć HELP!
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi