Skocz do zawartości
  • 0

Problem

Krepixo

Pytanie

Siema zrobiłem ostatnio skrypt na gui i wszystko normalnie działało mniej wiecej 2 dni temu przestał nam działać skrypt od wypełniania gui itemami był on zapisany tak:

command /zazlotowki:
                    trigger:
                                open chest inventory with 3 row named "&6&lZa zlotowki" to player
                                wait 1 tick
                                format slot 0 of player with 1 of black stained glass pane named "&6" to be unstealable

i wszystko normalnie działa gui się otwiera, ale np jak tu wyżej nie wypełnia się czarnym szkłem wcześniej to działało błąd który wyskakuje po zreloadowaniu skryptu to:

Can't understand this condition/effect: format slot 0 of player with 1 black stained glass pane named "&6" to be unstealable

Nw czy nie zmieniono czasem kodu za wypełnianie gui itemami z góry dzieki oczekuje na pomoc.

https://skript.pl/temat/51004-problem/

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
9 minut temu, Krepixo napisał:

Siema zrobiłem ostatnio skrypt na gui i wszystko normalnie działało mniej wiecej 2 dni temu przestał nam działać skrypt od wypełniania gui itemami był on zapisany tak:

command /zazlotowki:
                    trigger:
                                open chest inventory with 3 row named "&6&lZa zlotowki" to player
                                wait 1 tick
                                format slot 0 of player with 1 of black stained glass pane named "&6" to be unstealable

i wszystko normalnie działa gui się otwiera, ale np jak tu wyżej nie wypełnia się czarnym szkłem wcześniej to działało błąd który wyskakuje po zreloadowaniu skryptu to:

Can't understand this condition/effect: format slot 0 of player with 1 black stained glass pane named "&6" to be unstealable

Nw czy nie zmieniono czasem kodu za wypełnianie gui itemami z góry dzieki oczekuje na pomoc.

1. Użyj skriptowego gui a nie z SkQuery 

2. prawdopodobni usunąłeś plugin SkQuery

Edytowane przez polsatgraniepl
https://skript.pl/temat/51004-problem/#findComment-314657