hejka, przeszukałem całe forum, jednak nigdzie nie znalazłem tego co chciałem. Mam problem w stworzeniu skryptu, który ma za zadanie:
sprawdzić czy gracz ma ten patyk blaze'a o nazwie np Brush 3x3 i jeżeli tak to jeżeli gracz kliknie lewy przycisk (mając ten patyk w ręce) na jakiś typ kamienia/ziemii w Minecraftcie to żeby kopał tak jakby 3x3 blocki, mam nadzieję że wiecie o co chodzi. Dodatkowo ma wydropic z Item, który ten. brush wykopał, no i żeby się zaliczało, jakby było to zwykle wykopanie przez gracza (każdy blok jako jedno wykopanie)
Mam nadzieję że rozumiecie o co chodzi. Tak, wiem że jakaś osoba zrobiła taki skrypt pod nazwą lightbrush, ale nie o to mi chodzi, tylko chodzi mi o to, by wykopało kwadrat 3x3. Ewentualnie może być to kilof diaxowy, który po wykopaniu jednego bloku, kopie również bloki do okola tego bloku w okolicy 1 bloku za jednym zamachem!
Pytanie
sloik 1
hejka, przeszukałem całe forum, jednak nigdzie nie znalazłem tego co chciałem. Mam problem w stworzeniu skryptu, który ma za zadanie:
Mam nadzieję że rozumiecie o co chodzi. Tak, wiem że jakaś osoba zrobiła taki skrypt pod nazwą lightbrush, ale nie o to mi chodzi, tylko chodzi mi o to, by wykopało kwadrat 3x3. Ewentualnie może być to kilof diaxowy, który po wykopaniu jednego bloku, kopie również bloki do okola tego bloku w okolicy 1 bloku za jednym zamachem!
pozdrawiam
sloik
https://skript.pl/temat/50875-brush/Udostępnij na innych stronach
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi