LeoPL 0 Opublikowano 21 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2014 (edytowane) Piszę mój 1 skrypt taki łatwy, podstawowy AutoMessage ale chcę żeby po kolei co 10 minut było pisane takie info z dzwiękami KOD: Chcę żeby najpierw było wyświetlane to: Nasz Fanpage .... a potem po 10 min Wbijaj na inne nasze serwery Edytowane 11 lipca 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 444 Opublikowano 21 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2014 (edytowane) Łap Edytowane 11 lipca 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theneuetimes 522 Opublikowano 21 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2014 Zamiast drugiego "everfy 10 minutes:" daj "wait 10 minutes". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
LeoPL 0
Piszę mój 1 skrypt taki łatwy, podstawowy AutoMessage ale chcę żeby po kolei co 10 minut było pisane takie info z dzwiękami
KOD:
Chcę żeby najpierw było wyświetlane to: Nasz Fanpage .... a potem po 10 min Wbijaj na inne nasze serwery
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi