Detrox555 0 Opublikowano 15 października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 października 2021 Witam jestem Detrox czy mógłbyś mi za darmo napisać skrypt? potrzebuje skrypt na gui admina np. piszesz /Admin GUI i masz tam fly, vanish, tempban, tempmute i takie najbardziej potrzebne komendy np wyczyść chat wyloncz chat wloncz chat otwieram server smp i potrzebuje tego skryptu. POZDRAWIAM Detrox Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Indyv 2 Opublikowano 16 października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 października 2021 Nietestowane ale szablon masz potrzeba skquery Detrox555 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Detrox555 0 Opublikowano 17 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 DZIĘKUJE działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Indyv 2 Opublikowano 17 października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 @Detrox555 spoczko strzel reakcje i daj najlepszą odp. z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 GRIERIOR 38 Opublikowano 5 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Detrox555 0
Witam jestem Detrox czy mógłbyś mi za darmo napisać skrypt?
potrzebuje skrypt na gui admina
np. piszesz /Admin GUI i masz tam fly, vanish, tempban, tempmute i takie najbardziej potrzebne komendy np wyczyść chat wyloncz chat wloncz chat
otwieram server smp i potrzebuje tego skryptu.
POZDRAWIAM Detrox Dziękuje
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi