Inwestycja 0 Opublikowano 14 października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 października 2021 Cześć, mam wykupioną domenę manikraft.pl i zbudowany spawn megadrop jak i pare autorskich skryptów + zapewniony serwer dedykowany i reklama kiedy ogarnę serwer (narazie pracuję sam na localhost). Potrzebuję kogoś kto pomagałaby mi z pierwszym ogarnięciem pluginów, bo zarządzać nimi potrafię, ale nie idzie mi z pierwszą ich konfiguracją. Jestem kumaty w tym temacie wiem co i jak no ale sam sobie nie poradzę. Szukam pomocy raczej za darmo ze zwykłej pasji i chęci do pomocy. Nie wymagam od osoby, która by się zgłosiła pisania jakichś skomplikowanych pluginów czy coś w ten desen, po prostu pomoc. gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glicz 246 Opublikowano 16 października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 października 2021 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSweetAnanasek# 0 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 Podaj discorda swojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi