Redro 0 Opublikowano 9 października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 października 2021 Witam mam problem z przetłumaczeniem komendy na język polski, niech ktoś powie co mam źle (pewnie wszystko) bo nie ogarniam skripta. Chce zeby komenda dzialala tak: /sklep stworz {wartosc} {wartosc} {wartosc} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JubiPl 0 Opublikowano 9 października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 października 2021 Nie rozumiem o co Dokładnie chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Redro 0 Opublikowano 9 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 października 2021 Chce przetłumaczyc komende z pluginu shop chest z komendy /shop create 1 1 1 na komende /sklep stworz 1 1 1 rozumiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JubiPl 0 Opublikowano 10 października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 października 2021 Execute player command ”shop create %arg-2% %arg-3% %arg-4%” Dodaj to do if arg 1 is stwórz chyba o to ci chodzilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Redro 0 Opublikowano 10 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 października 2021 command /sklep [<text>] [<text>] [<text>] [<text>]: trigger: if arg 1 is "usun": execute player command "shop remove" if arg 1 is "stworz": execute player command "shop create %arg-2% %arg-3% %arg-4%" if arg 2 is not set: execute player command "shop create %arg-2%" if arg 3 is set: execute player command "shop create %arg-3%" if arg 4 is set: execute player command "shop create %arg-4%" zrobilem tak i dalej mi nie dziala Jednak juz dziala dziekuje ci! Łącze dwa posty Notatka dodana przez Zbucki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zbucki 46 Opublikowano 10 października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 października 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Redro 0
Witam mam problem z przetłumaczeniem komendy na język polski, niech ktoś powie co mam źle (pewnie wszystko) bo nie ogarniam skripta. Chce zeby komenda dzialala tak: /sklep stworz {wartosc} {wartosc} {wartosc}
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi