K3zzy_ 0 Opublikowano 19 września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 września 2021 Cześć poszukuje osoby doświadczonej w programowaniu/kodowaniu serwerów minecraft. Aktualnie prowadzę dwa projekty jeden 300 drugi 500 osób, jestem na etapie tworzenia 3 lecz brakuje rąk do pracy. Czego wymagam : - Doświadczenia na wysokim poziomie - Optymalizacji kodu do maxiumu - Rzetelności pracy - Czasu i chęci Co zaoferuje : - To co każdego cieszy czyli fajne pieniążki - Dawkę dobrego humoru Kontakt discord : iK3zzy#1971 (najlepiej jeżeli osoby zainteresowane zostawiły swojego discorda w komentarzu ponieważ mam 1000 zaproszeń na discordzie) email : [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiuel 18 Opublikowano 26 września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 września 2021 W dniu 19.09.2021 o 23:26, K3zzy_ napisał: Cześć poszukuje osoby doświadczonej w programowaniu/kodowaniu serwerów minecraft. Aktualnie prowadzę dwa projekty jeden 300 drugi 500 osób, jestem na etapie tworzenia 3 lecz brakuje rąk do pracy. Skiuel#2200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RodgerDodg3r 120 Opublikowano 26 września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 września 2021 W dniu 19.09.2021 o 22:26, K3zzy_ napisał: Cześć poszukuje osoby doświadczonej w programowaniu/kodowaniu serwerów minecraft. Aktualnie prowadzę dwa projekty jeden 300 drugi 500 osób, jestem na etapie tworzenia 3 lecz brakuje rąk do pracy. Czego wymagam : - Doświadczenia na wysokim poziomie - Optymalizacji kodu do maxiumu - Rzetelności pracy - Czasu i chęci Co zaoferuje : - To co każdego cieszy czyli fajne pieniążki - Dawkę dobrego humoru Kontakt discord : iK3zzy#1971 (najlepiej jeżeli osoby zainteresowane zostawiły swojego discorda w komentarzu ponieważ mam 1000 zaproszeń na discordzie) email : [email protected] Co masz na myśli przez programistów? Java? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi