Bartek06PL 0 Opublikowano 19 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2014 Witam A więc mam skrypt który powinien zabijać zombie bez nazw ale zabija także te zombie z nazwą. Oto skrypt:every 1 seconds: loop all zombies: if name of loop-entity is "<none>": kill loop-entityTen skrypt zabija wszystkie zombie a chciałbym aby zabijał tylko te bez nazwy które się zespawnowałyna świecie,Powodem jest mój plugin na moby które sam robie czyli np zombie z nazwą dodatkowym HP i mocami.Plugin nazywa się MythicMobs Może ktoś to przerobić aby to zabijało lub wogule nie respiło normalnych zombie? Niestety nie moge dac flagi mob-spawning deny ponieważ zombie z pluginu też nie będzie sie dało zrespic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jan kk 42 Opublikowano 19 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2014 Po kill powinien być jeszcze jeden tab. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartek06PL 0 Opublikowano 19 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2014 (edytowane) Dzieki działa :D EDIT:Nie jednak nie działa Edytowane 19 grudnia 2014 przez Bartek06PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Savorski 176 Opublikowano 20 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2014 (edytowane) Nazwij jakoś w swoim pluginie zombie np. "&2zombie" Edytowane 20 grudnia 2014 przez SavPlays Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bartek06PL 0
Witam
A więc mam skrypt który powinien zabijać zombie bez nazw ale zabija także te zombie z nazwą.
Oto skrypt:
Ten skrypt zabija wszystkie zombie a chciałbym aby zabijał tylko te bez nazwy które się zespawnowały
na świecie,Powodem jest mój plugin na moby które sam robie czyli np zombie z nazwą dodatkowym HP i mocami.Plugin nazywa się MythicMobs
Może ktoś to przerobić aby to zabijało lub wogule nie respiło normalnych zombie?
Niestety nie moge dac flagi mob-spawning deny ponieważ zombie z pluginu też nie będzie sie dało zrespic.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi