Skocz do zawartości
  • 0

Bugowanie gui

thesochac
 Udostępnij

Pytanie

Witam serdecznie, ostatnio ktoś na moim discordzie napisał mi że GUI w skryptach to dno ponieważ bardzo łatwo je zbugowac. Zainteresowałem się tym tematem i zacząłem szukać odpowiedzi w internecie lecz nic co przykuło by moja uwagę nie znalazłem, dlatego przychodzę do was z pytaniem w jaki sposób można bugować gui w skrypcie oraz czy jest to w ogóle możliwe? A jak tak to jest jakiś sposób aby uniemożliwić bugowania GUI?

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

"Bugowanie" o którym mówisz to błąd w addonie SkQuery, który pozwala wyciągać przedmioty z GUI robionym za jego pomocą. Skript do tworzenia GUI jest najlepszą opcją, wydajniejszą niż pluginy na GUI i dużo wydajniejszą niż często używany przez dzieci easyhc plugin ChestCommands. GUI w skripcie jest całkowicie bezpieczne jeśli jest wykonane w samym Skripcie, a nie w SkQuery.

• 0
20 godzin temu, Helios1993 napisał:

"Bugowanie" o którym mówisz to błąd w addonie SkQuery, który pozwala wyciągać przedmioty z GUI robionym za jego pomocą. Skript do tworzenia GUI jest najlepszą opcją, wydajniejszą niż pluginy na GUI i dużo wydajniejszą niż często używany przez dzieci easyhc plugin ChestCommands. GUI w skripcie jest całkowicie bezpieczne jeśli jest wykonane w samym Skripcie, a nie w SkQuery.

dziękuję za odpowiedz :)

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...