wkizi1 0 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 siema, ogarnie mi ktos skypt na miecz teleportujacy? (nie place ale potrzebuje) po kliknieciu prawym klawiszem jak sie trzyma miecz to cie tepa 7 blokow, nie w sciane (tam gdzie sie patrzysz) + jak jest sciana to blizej itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hbrt 41 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 (edytowane) on rightclick: if player's tool is diamond sword named "&5Miecz&dTP": set {_world} to player's world if facing of player's facing is north: set {_x} to player's x-coordinate set {_y} to player's y-coordinate set {_z} to player's (z-coordinate - 7) if facing of player's facing is south: set {_x} to player's x-coordinate set {_y} to player's y-coordinate set {_z} to player's (z-coordinate + 7) if facing of player's facing is west: set {_x} to player's (x-coordinate - 7) set {_y} to player's y-coordinate set {_z} to player's z-coordinate if fancing of player's fancing is east: set {_x} to player's (x-coordinate + 7) set {_y} to player's y-coordinate set {_z} to player's z-coordinate teleport player to location({_x}, {_y}, {_z}, {_world}) sprawdź czy działa Edit: Zapomniałem XD command /miecztp: trigger: give diamond sword named "&5Miecz&dTP" to player Edytowane 20 sierpnia 2021 przez hbrt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
wkizi1 0
siema, ogarnie mi ktos skypt na miecz teleportujacy? (nie place ale potrzebuje)
po kliknieciu prawym klawiszem jak sie trzyma miecz to cie tepa 7 blokow, nie w sciane (tam gdzie sie patrzysz) + jak jest sciana to blizej itp
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi