1k1gai_ 0 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 (edytowane) ikiCHAT Ostatnio pomyślałem żeby wziąść się za robienie skryptów, szło mi to nieudolnie ale po tygodniach nauki myślę że już coś potrafie chociaż jest to słaby skrypt, i słaby przykład na pokazanie umiejętności to mam nadzieje że sie komuś przyda jeśli ci sie przyda to daj lajka (+) w prawym dolnym rogu Wymagania Odziwo skrypt ma brak wymagań bądź różnych dodatków Konfiguracja Skrypt można edytować/konfigurować po przez opcje Nie radze edytować innych rzeczy niż te w opcjach, jeśli nie potrafisz podstaw skripta. Uprawnienia # - ikichat.* - wszystkie uprawnienia skryptu # - ikichat.sayperm - możliwość pisania na chacie podczas wyłączonego chatu Skrypt v1.0 Skrypt będe aktualizował w miare możliwości, jest to mój pierwszy upubliczniony skrypt Edytowane 13 sierpnia 2021 przez 1k1gai_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glicz 246 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoTeam 2 Opublikowano 30 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2021 Skrypt 4/10, 4 za chęć Pomyśl nad jakimś Anty Slowem, zmienianiem go w Gui, nie nad off/on/clear, jest tego tysiące jak nie setki tysięcy! zrób coś autorskiego :). Jakbyś potrzebował pomocy to pisz śmiało dam pewne porady na dc: kocur pepusss#9831 gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrajdeN 14 Opublikowano 30 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2021 {iki.stan} to juz znamy Wez to zamien na {iki::stan} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lie_pan1 52 Opublikowano 30 października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 października 2021 format slot 0 of player with 1 of 131 named "&4OFF" to run [execute player command "chat wylacz"] format slot 1 of player with 1 of 131 named "&aON" to run [execute player command "chat wlacz"] format slot 2 of player with 1 of 131 named "&6CLEAR" to run [execute player command "chat wyczysc"] format slot 8 of player with 1 of 131 named "&5&k.&c&lZRESTARTUJ SKRYPT&5&k." to run [execute player command "sk reload ikichat"] ojojojojoj O_O takie rzeczy to można sobie skopiować itemki zamien to na: set arg 1's current inventory's slot 4 to red dye named "&cCHAT OFF" with lore "&7WYŁĄCZA CHAT!" a potem on inventory click: event-inventory is not player's inventory if name of event-inventory is "&5&k.&c&lIKICHAT&5&k.": cancel event if clicked slot is 4: execute player command "chat wylacz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi