szajkor 0 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 Witam, potrzebuję plugin na serwer o wersji 1.16.5 Plugin musi posiadać: - Tworzenie świata pod wodą oraz kwadrat 25x25 z obramówką stone i w środku szkło. - Dno oceanu na dole świata. - Co 24h na dnie tworzą się struktury z skrzynkami i rzeczami które można zmienić configu. - Startowe GUI na początek gdzie można stworzyć świat oraz się teleportować. Dodatkowe informacje: Chciałbym, aby plugin nie był zakodowany i łatwo czytelny. Oczywiście mogę zapłacić, jeżeli jest ktoś zainteresowany to proszę w komentarzu napisać swój staż w pluginach i doświadczenie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zbucki 46 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 9 godzin temu, szajkor napisał: Oczywiście mogę zapłacić, jeżeli jest ktoś zainteresowany to proszę w komentarzu napisać swój staż w pluginach i doświadczenie. Jeśli możesz zapłacić to zapraszam na DC: Zbucki#1332 I przedstaw swoją ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szymo 1 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 Jeżeli nie chcesz płacić napisz × Szymo ×#7908 gnomq i opkarol 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
szajkor 0
Witam, potrzebuję plugin na serwer o wersji 1.16.5
Plugin musi posiadać:
- Tworzenie świata pod wodą oraz kwadrat 25x25 z obramówką stone i w środku szkło.
- Dno oceanu na dole świata.
- Co 24h na dnie tworzą się struktury z skrzynkami i rzeczami które można zmienić configu.
- Startowe GUI na początek gdzie można stworzyć świat oraz się teleportować.
Dodatkowe informacje:
Chciałbym, aby plugin nie był zakodowany i łatwo czytelny.
Oczywiście mogę zapłacić, jeżeli jest ktoś zainteresowany to proszę w komentarzu napisać swój staż w pluginach i doświadczenie.
Pozdrawiam.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi