som3thing 0 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 Witam, niedawno temu kupiłam rangę MVP+ na nick: _som3thing. Podczas dzisiejszej aktualizacji (09.08.2021) ranga mi zniknęła, dużo porad dostałam od innych graczy, którym również rangi poznikały, ale wróciły, poprzez relogowanie, restart mc, czy po prostu odczekać trochę czasu. Relogowanie i resetowanie minecrafta po kilka razy nic nie pomogło, a czas również, czekałam 5 godzin, i nadal nic. Bardzo zależy mi na powrocie tej rangi, ponieważ jest mi z tym źle, że 100zł wydane a rangi brak ;/ . (PS: Próbowałam wstawić ss z dowodem z imgura, ale nie mogłam wstawić zdjęcia, ale mam nadzieję że bez zdjęcia da się sprawdzić, że faktycznie ranga była.. Z góry dziękuję ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glicz 246 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 Ten temat został przeniesiony do kosza! To nie forum jakiegoś serwera, dlatego temat trafia do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi