GrajdeN 14 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 (edytowane) Witam, Robie serwer skyblock (Wiem ze GuiShop ale chce cos orginalnego) i chcialbym takie gui gdzie sie wklada ity i sie klika item o nazwie 'Sprzedaj' i sie te ity sprzedaja Ekonomia; Vault Dane o cenie itemow w settings bym poprosil Edytowane 9 sierpnia 2021 przez GrajdeN Tymekd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrajdeN 14 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2021 Temat do zamkniecia bo juz mi owy skrypt nie potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zbucki 46 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2021 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
GrajdeN 14
Witam, Robie serwer skyblock (Wiem ze GuiShop ale chce cos orginalnego) i chcialbym takie gui gdzie sie wklada ity i sie klika item o nazwie 'Sprzedaj' i sie te ity sprzedaja
Ekonomia; Vault
Dane o cenie itemow w settings bym poprosil
Edytowane przez GrajdeNOdnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi