Skocz do zawartości

Skripty pod serwery RPG

Karol123123123

Rekomendowane odpowiedzi

Skripty pod serwer RPG

Witam. Oferuję napisanie Skriptów pod serwery RPG za określoną kwotę.

Dlaczego ja?
- W grach RPG siedzę już w nich od 2010 roku, dzięki czemu mam wieloletnie doświadczenie oraz pomysłowość na temat gier RPG
- Jeżeli chodzi o serwery RPG w Minecraft gram na nich już około 7 lat. Potrafię napisać wszystkie rzeczy które znajdziecie na wszystkich dotąd RPG'ach typu myrpg, pvpiq, nightrpg itd.         

- Mówiąc o moich umiejętnościach technicznych, w Skript piszę już około roku pół roku. Obecnie jestem w trakcie nauki pisania pluginów.

- Jeżeli chciałbyś otworzyć serwer RPG, masz na nim zrobione podstawy a nie masz już więcej pomysłów, po moim wieloletnim doświadczeniu w serwerach RPG Minecraft potrafię doradzić co jeszcze powinno znaleźć się na serwerze w celu przyciągnięcia większej ilości graczy do serwera.

- Pomysły na Skripty pod serwery RPG zazwyczaj czerpałem z mojego wieloletniego doświadczenia w grach typu Metin2, Margonem, Tibia, Jak i innych prywatnych serwerów Metin2.

Dlaczego akurat Skripty tylko pod RPG?

- Wolę pisać Skripty pod serwery RPG, ponieważ gram tylko na tego typu serwerach i pisanie pod nie Skripty sprawia mi przyjemność.

Ile za to chcę?

- Cena za dany skript zależy od jego wielkości i trudności napisania. Myślę, że jakiś większy napisany przeze mnie Skript nie będzie kosztował więcej niż 20zł. Ceny za mniejsze skripty szacuję na 10zł.

Płatność:

- PSC

- PRZELEW

- PayPal

- WPLNy na LVLUP

Kontakt:

KhaZix#8885

Po więcej informacji zgłoś się do mnie na Discordzie.

Edytowane przez Karol123123123

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...