Karol123123123 16 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 (edytowane) Skripty pod serwer RPG Witam. Oferuję napisanie Skriptów pod serwery RPG za określoną kwotę. Dlaczego ja? - W grach RPG siedzę już w nich od 2010 roku, dzięki czemu mam wieloletnie doświadczenie oraz pomysłowość na temat gier RPG - Jeżeli chodzi o serwery RPG w Minecraft gram na nich już około 7 lat. Potrafię napisać wszystkie rzeczy które znajdziecie na wszystkich dotąd RPG'ach typu myrpg, pvpiq, nightrpg itd. - Mówiąc o moich umiejętnościach technicznych, w Skript piszę już około roku pół roku. Obecnie jestem w trakcie nauki pisania pluginów. - Jeżeli chciałbyś otworzyć serwer RPG, masz na nim zrobione podstawy a nie masz już więcej pomysłów, po moim wieloletnim doświadczeniu w serwerach RPG Minecraft potrafię doradzić co jeszcze powinno znaleźć się na serwerze w celu przyciągnięcia większej ilości graczy do serwera. - Pomysły na Skripty pod serwery RPG zazwyczaj czerpałem z mojego wieloletniego doświadczenia w grach typu Metin2, Margonem, Tibia, Jak i innych prywatnych serwerów Metin2. Dlaczego akurat Skripty tylko pod RPG? - Wolę pisać Skripty pod serwery RPG, ponieważ gram tylko na tego typu serwerach i pisanie pod nie Skripty sprawia mi przyjemność. Ile za to chcę? - Cena za dany skript zależy od jego wielkości i trudności napisania. Myślę, że jakiś większy napisany przeze mnie Skript nie będzie kosztował więcej niż 20zł. Ceny za mniejsze skripty szacuję na 10zł. Płatność: - PSC - PRZELEW - PayPal - WPLNy na LVLUP Kontakt: KhaZix#8885 Po więcej informacji zgłoś się do mnie na Discordzie. Edytowane 1 listopada 2021 przez Karol123123123 m2bob 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m2bob 0 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Polecam. Zna się na robocie. Zamówione pliki zrobił jeszcze tego samego dnia <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi