FresZZuu 0 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 Siemka napisze mi ktoś skrypt który liczy zrobione waterskille? jest komenda /staty i tam jest pokazane ile gracz zrobil waterskill a dla administracji jest komenda /top i tam jest pokazane top 10 osob ktore zrobily waterskille i ile ich zrobily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMuffionex 105 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 Jak ten skrypt miałby zliczać te waterskille według ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FresZZuu 0 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 np tak ze jesli ktos postawi wode na ziemie to wtedy dolicza hmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pablososek 12 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 26 minut temu, FresZZuu napisał: np tak ze jesli ktos postawi wode na ziemie to wtedy dolicza hmm? ale to wtedy każde położenie wody na ziemie zaliczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GRIERIOR 38 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 17 godzin temu, xMuffionex napisał: Jak ten skrypt miałby zliczać te waterskille według ciebie? Mam taki pomysł, żeby po postawieniu wody skrypt sprawdzał czy gracz spada i czy woda jest postawiona na tym samym x,z i >= y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMuffionex 105 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 liczy po samym postawieniu wody, nietestowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
FresZZuu 0
Siemka napisze mi ktoś skrypt który liczy zrobione waterskille? jest komenda /staty i tam jest pokazane ile gracz zrobil waterskill a dla administracji jest komenda /top i tam jest pokazane top 10 osob ktore zrobily waterskille i ile ich zrobily
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi