Verutto 1 Opublikowano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2021 (edytowane) Poszukujesz grafika? Jeśli tak, czytaj dalej Krótko o mnie Zajmuje tworzeniem projektów graficznych od kilku dobrych lat. W tym czasie miałem okazję współpracować z m.in. YouTuberami, autorami książek i przedsiębiorcami. Do każdego zlecenia podchodzę z dużą staranności i przykładam dużą wagę do szczegółów, co finalnie ma swoje odzwierciedlenie w efekcie końcowym. USŁUGI: logo/avatary banery na social media miniaturki banery reklamowe opakowania produktów fizycznych lub cyfrowych projekty stron internetowych ➡ LINK DO PORTFOLIO: kliknij Zapraszam do współpracy! Discord - verutto#9574 Email - [email protected] Edytowane 4 sierpnia 2021 przez Verutto paweU 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRIERIOR 38 Opublikowano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2021 Prezentacja wygląda ładnie. Mam wrażenie że brakowało dobrego grafika, czas pokaże jak będzie. paweU i Usunięty#34161 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi