gnomq 223 Opublikowano 15 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2021 Witam bardzo gorąco. Niestety mój studencik mnie opuścił (brak czasu) i chętnie przyjmę kilka rozgarniętych osób na stanowisko administratora. O samym serwerze: Serwer jest zawsze na najnowszej wersji (aktualnie 1.17+), jest to tryb survival z działkami, zaawansowaną ekonomią oraz różnorakimi udogodnieniami. Parametry serwera są adekwatne do ilości graczy oraz pobieranych zasobów. Nie stanowi dla mnie problemu zakup lepszego serwera (aktualnie i9-9900K i sporo ramu). Bazuję na własnych rozwiązaniach, które realizuje dla mnie znany programista @paweU. Chętnie też kupuję pliki ze Spigot'a. Posiadam jedne z najlepszych zabezpieczeń przed botami, atakami ddos itp. Mapy zamawiam u profesjonalnej ekipy budowlanej, tak samo jak grafiki, czy zwiastuny. Nie wymagam żadnych opłat bądź jednorazowych wpłat. W serwer władowałem około 4 kafli i wszelkie koszta biorę na siebie. Na serwerze średnio gra około 30 osób, niekiedy dobija do 50 (zależy jaka edycja). Co oferuję? Oferuję pełen profesjonalizm, w późniejszym czasie (jeśli nasza współpraca będzie kwitnąć) dostęp do konsoli oraz plików serwera. Przy konkretnych zarobkach odpalę wcześniej ustalony % ze sklepiku internetowego. Czego oczekuję? - poprawnego posługiwania się językiem polskim, - doświadczenia w prowadzeniu serwerów, - braku podatności na prowokację, - działania według zasad (brak faworyzacji), - codziennej aktywności. Jeśli jesteś zainteresowany - odezwij się do mnie! Prywatnie udzielę więcej szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomq 223 Opublikowano 18 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2021 Wstrzymuję rekrutację do odwołania. Przeniosłem temat do achiwum współpracy. Jeżeli będziesz chciał wznowić rekrutację napisz do mnie a temat ponownie wróci do działu współpracy. Notatka dodana przez Usunięty#34161 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi