Skocz do zawartości

Poszukiwani administratorzy

gnomq

Rekomendowane odpowiedzi

Witam bardzo gorąco. Niestety mój studencik mnie opuścił (brak czasu) i chętnie przyjmę kilka rozgarniętych osób na stanowisko administratora.

O samym serwerze:

Serwer jest zawsze na najnowszej wersji (aktualnie 1.17+), jest to tryb survival z działkami, zaawansowaną ekonomią oraz różnorakimi udogodnieniami. Parametry serwera są adekwatne do ilości graczy oraz pobieranych zasobów. Nie stanowi dla mnie problemu zakup lepszego serwera (aktualnie i9-9900K i sporo ramu). Bazuję na własnych rozwiązaniach, które realizuje dla mnie znany programista @paweU. Chętnie też kupuję pliki ze Spigot'a. Posiadam jedne z najlepszych zabezpieczeń przed botami, atakami ddos itp. Mapy zamawiam u profesjonalnej ekipy budowlanej, tak samo jak grafiki, czy zwiastuny. Nie wymagam żadnych opłat bądź jednorazowych wpłat. W serwer władowałem około 4 kafli i wszelkie koszta biorę na siebie. Na serwerze średnio gra około 30 osób, niekiedy dobija do 50 (zależy jaka edycja).

Co oferuję?
Oferuję pełen profesjonalizm, w późniejszym czasie (jeśli nasza współpraca będzie kwitnąć) dostęp do konsoli oraz plików serwera. Przy konkretnych zarobkach odpalę wcześniej ustalony % ze sklepiku internetowego.
zlHd4Ei.png

Czego oczekuję?

- poprawnego posługiwania się językiem polskim,

- doświadczenia w prowadzeniu serwerów,

- braku podatności na prowokację,

- działania według zasad (brak faworyzacji),

- codziennej aktywności.

Jeśli jesteś zainteresowany - odezwij się do mnie! Prywatnie udzielę więcej szczegółów.
Im1TceB.png

Wstrzymuję rekrutację do odwołania.

Usunięty#34161

Przeniosłem temat do achiwum współpracy. Jeżeli będziesz chciał wznowić rekrutację napisz do mnie a temat ponownie wróci do działu współpracy.

Notatka dodana przez Usunięty#34161

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...