Cześć ogólnie mam skrypt i chcę zrobić tak że kupiony papierek na który naciśnie się prawym przyciskiem uaktywnia funkcje
jeśli gracz ma pół hp to chcę aby go teleportowało na spawn oraz wyleczyło i dawało {zycie::%player%} na false.
jeśli zycie player jest na false to już go nie leczy ani nie teleportuje. Może ktoś mi pomóc? Pozdrawiam.
variables:
{zycie::%player%} = false
on right click:
if event-item is paper:
if player's tool is paper named "&8> &bKarta życia":
remove 1 paper named "&8> &bKarta życia" from player's inventory
set {zycie::%player%} to true
send title "&7&lOk" to player for 1 second
on damage:
if {zycie::%player%} is true:
if player's health is smaller than 0.5:
heal player
execute console command "spawn %player%"
wait 3 seconds
set {zycie::%player%} to false
Chcę dodać że wyskakuje mi problem że do damage events mam dodać victim/attacker, oraz piszę żebym odpowiednio wytabował a kombinowałem już tyle razy. Nie wiem po prostu jak to tu dać żeby ten skrypt ostatecznie po prostu działał
Pytanie
MasterKillerPL 0
Cześć ogólnie mam skrypt i chcę zrobić tak że kupiony papierek na który naciśnie się prawym przyciskiem uaktywnia funkcje
jeśli gracz ma pół hp to chcę aby go teleportowało na spawn oraz wyleczyło i dawało {zycie::%player%} na false.
jeśli zycie player jest na false to już go nie leczy ani nie teleportuje. Może ktoś mi pomóc? Pozdrawiam.
variables: {zycie::%player%} = false on right click: if event-item is paper: if player's tool is paper named "&8> &bKarta życia": remove 1 paper named "&8> &bKarta życia" from player's inventory set {zycie::%player%} to true send title "&7&lOk" to player for 1 second on damage: if {zycie::%player%} is true: if player's health is smaller than 0.5: heal player execute console command "spawn %player%" wait 3 seconds set {zycie::%player%} to falseChcę dodać że wyskakuje mi problem że do damage events mam dodać victim/attacker, oraz piszę żebym odpowiednio wytabował a kombinowałem już tyle razy. Nie wiem po prostu jak to tu dać żeby ten skrypt ostatecznie po prostu działał
Edytowane przez MasterKillerPLOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/49325-%C5%BCycia-ratowanie-od-%C5%9Bmierci/Udostępnij na innych stronach
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi