Siema, Robie sobie siec serwerow dla testow i mam taki problem ze robie sobie skrypt na /polacz i mam dodatek skungee i wlasnie on umozliwia sprawdzenie czy dany serwer jest online a mam taki problem ze wlasnie mam tez velocity jako proxy i ten moj skrypt nie dziala ;/
kod;
command /polacz [<text>]:
trigger:
if online status of bungeecord server "%arg 1%" is true:
send "&7Laczenie z serwerem &a&l%arg 1%&7..."
connect player to "%arg 1%"
send "&7Polaczono z serwerem &a&l%arg 1%&7!"
else:
send "&7Nie mozna polaczyc z serwerem %arg 1% poniewaz jest on &c&lWYLACZONY&7!"
aa i jeszcze przy tym skrypcie zadnych bledow nie ma ale jak sie do serwera vanilla proboje polaczyc to pisze wlasnie ze jest wylaczony ale ten serwer jest wlaczony i wlasnie nwm czego to moze byc problem
edit; mam wersje skungee na silnik proxy, mam skonfigurowane chyba wiec nwm dlaczego to nie dziala
Pytanie
Rafesqu 3
Siema, Robie sobie siec serwerow dla testow i mam taki problem ze robie sobie skrypt na /polacz i mam dodatek skungee i wlasnie on umozliwia sprawdzenie czy dany serwer jest online a mam taki problem ze wlasnie mam tez velocity jako proxy i ten moj skrypt nie dziala ;/
kod;
command /polacz [<text>]: trigger: if online status of bungeecord server "%arg 1%" is true: send "&7Laczenie z serwerem &a&l%arg 1%&7..." connect player to "%arg 1%" send "&7Polaczono z serwerem &a&l%arg 1%&7!" else: send "&7Nie mozna polaczyc z serwerem %arg 1% poniewaz jest on &c&lWYLACZONY&7!"aa i jeszcze przy tym skrypcie zadnych bledow nie ma ale jak sie do serwera vanilla proboje polaczyc to pisze wlasnie ze jest wylaczony ale ten serwer jest wlaczony i wlasnie nwm czego to moze byc problem
edit; mam wersje skungee na silnik proxy, mam skonfigurowane chyba wiec nwm dlaczego to nie dziala
Edytowane przez RafesquOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/49206-skungee-i-velocity-problem-z-dzialaniem/Udostępnij na innych stronach
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi