on chat:
if player doesn't have permissions "*":
set {_czas} to difference between {spam.%player%} and now
if {_czas} is less than 6 seconds:
send "Nastepna wiadomosc mozesz napisac za;"
cancel event
stop
else:
set {spam.%player%} to now
stop
I chce ze bezdzie cos w stylu: nastepna wiadomosc mozesz napisac za 5 sekund (gdy miną 2) to ze za 3 (gdy gracz bedzie probowal napisac a nie ze na chat bedzie odliczanie.
Jakby ktos mi to napisal to bylbym zmienny oczywiscie zmienne/zmienne tymczasowe itp. Moga zostac zmienione po prostu dalem przyklad z gory dzieki:D
Pytanie
Walasz 0
Siemka, mam taki skrypt:
on chat: if player doesn't have permissions "*": set {_czas} to difference between {spam.%player%} and now if {_czas} is less than 6 seconds: send "Nastepna wiadomosc mozesz napisac za;" cancel event stop else: set {spam.%player%} to now stopI chce ze bezdzie cos w stylu: nastepna wiadomosc mozesz napisac za 5 sekund (gdy miną 2) to ze za 3 (gdy gracz bedzie probowal napisac a nie ze na chat bedzie odliczanie.
Jakby ktos mi to napisal to bylbym zmienny oczywiscie zmienne/zmienne tymczasowe itp. Moga zostac zmienione po prostu dalem przyklad z gory dzieki:D
https://skript.pl/temat/49031-skrypt-na-chat-cooldown/Udostępnij na innych stronach
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi