Skocz do zawartości

CheatROX - skrypt na sprawdzanie graczy

Rekomendowane odpowiedzi

CheatROX

Witam, jest to mój pierwszy skrypt napisany dla skript.pl wiec chyba nie muszę mówić ale powiem

(proszę o wyrozumiałość!)

OPIS:

Masz dosc glupich cheaterow i nie nadążasz za nimi i z całym pisaniem? Teraz w jednej komendzie oszczędzisz 10 - 20 sekund twojego cennego życia!

OPCJE:

TAG: ----- #TEKST KTORY BEDZIE WYSWIETLANY PRZED KAZDA KOMENDA.
ZAPR: ------ #TEKST KTORY PISZE JEZELI ZAPRASZAMY KOGOS NA TS3
PERM: ------ #CO BEDZIE PISAC JEZELI GRACZ NIE MA PERMISSI
CZYSTY: ----- #CO BEDZIE PISAC JEZELI GRACZ JEST CZYSTY
BAN: --------- #TEKST JAKI BEDZIE PISAC JEZELI GRACZ KTORY MIAL CHEATY BEDZIE PROBOWAL WEJSC NA SERWER
PRZYZ: ------ #CO BEDZIE PISAC JEZELI GRACZ KTORY SIE PRZYZNAL WEJDZIE NA SERW
CZASPRZYZ: ------- # NA ILE DNI MA MIEC BANA GRACZ KTORY SIE PRZYZNA CZAS W H - HOUR D -DAYS S - SECONDS
TEXTPRZYZ: ------ #CO BEDZIE PISAC JEZELI GRACZ SIE PRZYZNA DO CHEATOW WSZYSTKIM GRACZA!

KOMENDY:

/cheater - główna komenda dla administratorów.
/cheater setklatka/ustawklatke - zapisuje miejsce na ktorym stoimi i tworzy tam punkt dla cheatera.
/cheater setspawn/ustawspawn - zapisuje miejsce na ktorym stoimi i tworzy punkt dla czystych graczy.
/cheater sprawdz (nick) - Teleportuje gracza do wczesniej ustawionego miejsca na klatke i pojawia sie mu informacja ze ma wbic na ts3 albo skype, oraz wszystkim graczom na serwerze wyświetla informacje ze jest sprawdzany.
/cheater czysty (nick) - Teleportuje gracza na ustawiony setspawn i informuje wszystkich graczy oraz jego ze jest czysty.
/cheater ban (nick) - Banuje gracza za cheaty! Wyświetla wszystkim graczom ze miał cheaty!
/cheater lognal/logout - Banuje gracza na IP za to że wyszedł podczas sprawdzania!
/cheater przyznanie/przyznal - Banuje gracza na wybrany czas za to ze się przyznał do cheatow!
/cheater autor - Wyświetla krótką notatkę o autorze skryptu (czyli mnie).
/zglos [TEKST] - Piszemy informacje o cheaterze , cos w stylu /helop.

PERMISSION / UPRAWNIENIA

PACZKA DLA MODERATOROW / HELPERÓW: uprawnienie (cheater.mod)
Ma prawo do komend:

/cheater sprawdz
/cheater ban
/cheater przyznanie/przyznaje
/cheater logout/lognal
/cheater czysty

PACZKA DLA ADMINISTRATORA: uprawnienie (cheater.*)
Ma prawo do komend:

WSZYSTKICH!

---------------------------------------

/cheater - (cheater.*) , (cheater.info) , (cheater.mod)
/cheater sprawdz - (cheater.sprawdz) , (cheater.mod) , (cheater.*)
/cheater czysty - (cheater.czysty) , (cheater.mod) , (cheater.*)
/cheater setklatka/ustawklatka - (cheater.setklatka) , (cheater.*)
/cheater setspawn/ustawspawn - (cheater.setspawn) , (cheater.*)
/cheater przyznanie - (cheater.przyznanie) , (cheater.*) , (cheater.mod)
/cheater lognal/logout - (cheater.logout) , (cheater.*) , (cheater.mod)
/cheater ban - (cheater.ban) , (cheater.*) , (cheater.mod)
/cheater autor - BRAK
/zglos [TEKST] - (cheater.zglos) , (cheater.*)

------------------------------------------

DOWNLOAD:

Edytowane przez Wojciu
https://skript.pl/temat/4886-cheatrox-skrypt-na-sprawdzanie-graczy/

Autorski sam go pisalem nie znajdziesz takiego samego :) moze widziales podobny tylko zapomnialem wspomniec o /zglos text.. A jak znajdziesz z takim codem co ja pisalem to daj linka..

pomysl i technike /zglos wzialem z CSprawdz cos takiego co byl na forum bo chcialem sie na czyms inspirowac ale to co bylo w tym porzadnego to ten /zglos

Edytowane przez PEPQ65
https://skript.pl/temat/4886-cheatrox-skrypt-na-sprawdzanie-graczy/#findComment-40591

up Jest komenda /cheater logout banuje gracza na ip za logouta. Musial bym zrobic na regionie no ale sprobuje thx za pomysl :3

@up mam zamiar zrobic pare updateow w ktorym poprawie troche kod i dodam automatycznego bana jak ktos wyjdzie. Gdy bede na komputerze to poprawie tez prezentacje.

Skrypt wymaga essentials.

//Łączę ~Myszak

https://skript.pl/temat/4886-cheatrox-skrypt-na-sprawdzanie-graczy/#findComment-40593

Czemu używasz komend z essentialsa skoro ten sam efekt można otrzymać samym skriptem + nie będzie spamu w konsoli?

Poza tym jeżeli to twój pierwszy skrypt to gratulacje bo jest to coś innego niż chat lub inne badziewie.

Dodatkowo podsunąłeś mi pomysł do mojego plg. Więc łap plusika :)

https://skript.pl/temat/4886-cheatrox-skrypt-na-sprawdzanie-graczy/#findComment-40599

Autorski sam go pisalem nie znajdziesz takiego samego :) moze widziales podobny tylko zapomnialem wspomniec o /zglos text.. A jak znajdziesz z takim codem co ja pisalem to daj linka..

pomysl i technike /zglos wzialem z CSprawdz cos takiego co byl na forum bo chcialem sie na czyms inspirowac ale to co bylo w tym porzadnego to ten /zglos

Jednak tamten skrypt był podobny. Przepraszam

I daję 7/10

https://skript.pl/temat/4886-cheatrox-skrypt-na-sprawdzanie-graczy/#findComment-40604

ref, aktualizacja jutro!!

@REF

Nie udalo mi sie zrobic aktualizacji z wyjsciem podczas sprawdzania ale dodam liste osob sprawdzanych z powodem czy lognal czy cheatu czy przyz. Poprawilem /zglos - drobne poprawki kodu i dodane ze jak sie wpisze /cheater sprawdz nick to teleportuje ciebie i gracza do klatki oraz aliasy czyli /ch sprawdz. Link do aktualizacji dam jutro bo teraz jest 0:20 wiec ide spac.

//Łączę ~Myszak

Edytowane przez PEPQ65
https://skript.pl/temat/4886-cheatrox-skrypt-na-sprawdzanie-graczy/#findComment-42056

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...