NaxterEK 2 Opublikowano 14 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2021 zrobilem tak ale jak dodac druga misje ? zrobi mi ktos przyklad dopiero sie ucze xd nawet nie wiem czy to jest dobrze skrypt Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrNajs 0 Opublikowano 14 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2021 (edytowane) 4 godziny temu, NaxterEK napisał: zrobilem tak ale jak dodac druga misje ? zrobi mi ktos przyklad dopiero sie ucze xd nawet nie wiem czy to jest dobrze skrypt Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! command /wojownikreset [<text>]: permission admin.woj trigger: set {misja.*} to 0 set {1misjaprogress.*} to 0 set {1misjazrobiona.*} to false set {2misjaprogress.*} to 0 <-- Kopiujesz przy dodawaniu misji to i zmieniasz liczbe pierwsza set {2misjazrobiona.*} to false <-- Kopiujesz przy dodawaniu misji to i zmieniasz liczbe pierwsza #Wojownik# on rightclick on entity: if name of entity is "&6Wojownik": if {misja.%player%} is 0: wait 3 ticks set {misja.%player%} to 1 wait 3 ticks send "&4Wojownik: &6Witaj przybyszu co cię do nas sprowadza?" to player wait 5 seconds send "&4Ty: &6Slyszalem ze u pana dostane zadanie." to player wait 5 seconds send "&4Wojownik: &6To dobrze trafiles. Na poczatek dam ci latwe zadanie aby sprawdzic czy potrafisz walczyc." to player wait 5 seconds send "&cZabij 20 &7Umarlakow &6Lvl.&41 &6." to player wait 3 ticks set {1misjaprogress.%player%} to 0 set {1misjazrobiona.%player%} to false if {1misjazrobiona.%player%} is true: wait 3 ticks send "&6Ukonczyles misje! Oto twoja nagroda!" to player add 500 to balance of player send "&e&oOtrzymales/as 500$." to player set {misja.%player%} to 2 if {misja.%player%} is 2: ##Dodajesz tu kod do drugiej misji on death of zombie: if attacker is player: if name of victim contains "&7Umarlak &6Lvl.&41": if {misja.%attacker%} is true: if {misja.%attacker%} is 1: if {1misjaprogress.%attacker%} is smaller than 20: add 1 to {1misjaprogress.%{_a}%} send "&cZabiles &7Umarlak &6Lvl.&41 &c[%{misjaprogress.%attacker%}%/20]" to attacker if {1misjaprogress.%attacker%} is bigger than 20: send "Wykonales misje! Udaj sie do wojownika" to attacker set {1misjazrobiona.%attacker%} to true if {misja.%player%} is 2: if {2misjaprogress.%attacker%} is smaller than 20: #kod if {2misjaprogress.%attacker%} is bigger than 20: #kod Spróbuj tak dodać 2 misję Edytowane 14 maja 2021 przez MrNajs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrNajs 0 Opublikowano 14 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2021 Masz tu poprawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
NaxterEK 2
zrobilem tak ale jak dodac druga misje ? zrobi mi ktos przyklad dopiero sie ucze xd nawet nie wiem czy to jest dobrze
skrypt Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi