Skocz do zawartości
  • 0

Za ile mogę wpisać komendę /dom

codizwierzak

Pytanie

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
on command /dom:  set {_time} to differencebetween {dom::lastUsed} andnow  player doesn't have permission"dom.24h":    {_time} is less than 24 hours:      cancel event      send "&cNie mozeszteleportowac sie do domu przeduplywem 24h! Poczekaj jeszcze %differencebetween {dom::lastUsed} andnow%"    else:      set {dom::lastUsed} to now
Na końcu wiadomości ze skryptu pikacha dodałem to ,co chciałeś.

• 0
on command /dom:  set {_time} to differencebetween {dom::lastUsed} andnow  player doesn't have permission"dom.24h":    {_time} is less than 24 hours:      cancel event      send "&cNie mozeszteleportowac sie do domu przeduplywem 24h! Poczekaj jeszcze %differencebetween {dom::lastUsed} andnow%"    else:      set {dom::lastUsed} to now
Na końcu wiadomości ze skryptu pikacha dodałem to ,co chciałeś.

Mógł byś dodać odejmowanie w wiadomości bo to tylko pokazuje ile już poczekało się a ja chcę żeby pokazało ile trzeba jeszcze poczekać 

//EDIT

Jak byś jeszcze mógł spolszczyć hours na godziny

Edytowane przez codizwierzak

• 0
on command /dom:  set {_time} to differencebetween {dom::lastUsed::%player%} andnow  player doesn't have permission"dom.24h":    {_time} is less than 24 hours:      cancel event       set {_niet} to {_time} parsed as text      replace all "hours" to "godzin" in {_niet}      replace all "minutes" to "minut" in {_niet}      replace all "seconds" to "sekund" in {_niet}      send "&cNie mozeszteleportowac sie do domu przeduplywem 24h! Poczekaj jeszcze  %{_niet}%!"    else:      set {dom::lastUsed::%player%} to nowcommand /iledokomendydom: trigger:  set {_ile} to difference between {dom::lastUsed::%player%} and now set {_ile} to {_ile} parsed as text replace all "hours" to "godzin" in {_ile} replace all "minutes" to "minut" in {_ile} replace all "seconds" to "sekund" in {_ile} send "do domu za: %{_ile}%"

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...