xxxxddddaaaaxxxx 2 Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 witam, mam problem z czerwonym nickiem i "< >"powie mi ktoś jak "wyłączyć " te nawiasy Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! czerwony nick chciał bym zostawić tylko dla adminów a nawiasy całkiem usunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 formatowanie chatu w Essentials Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xxxxddddaaaaxxxx 2 Opublikowano 5 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 2 godziny temu, xAxee napisał: formatowanie chatu w Essentials no ja coś zepsułem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xxxxddddaaaaxxxx 2
witam, mam problem z czerwonym nickiem i "< >"powie mi ktoś jak "wyłączyć " te nawiasy Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
czerwony nick chciał bym zostawić tylko dla adminów a nawiasy całkiem usunąć
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi