LukaszMCSurvEu 2 Opublikowano 4 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2021 (edytowane) Witam wszystkich. Potrzebuje skryptu na warny z komendą np /warn gracz czas powod oraz żeby po 3 warnie dawało bana na 10 dni. Z góry dzięki za odp. EDIT: Znalazłem działający skrypt na warny ale chce, żeby ktoś mi go przerobił. Że po 3 warnie gracz dostaje bana na 10d. Edytowane 4 maja 2021 przez LukaszMCSurvEu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanAnimek 61 Opublikowano 4 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2021 LukaszMCSurvEu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LukaszMCSurvEu 2 Opublikowano 4 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 maja 2021 24 minuty temu, PanAnimek napisał: Dzięki wielkie, działa. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
LukaszMCSurvEu 2
Witam wszystkich. Potrzebuje skryptu na warny z komendą np /warn gracz czas powod oraz żeby po 3 warnie dawało bana na 10 dni. Z góry dzięki za odp.
EDIT:
Znalazłem działający skrypt na warny ale chce, żeby ktoś mi go przerobił. Że po 3 warnie gracz dostaje bana na 10d.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi