ziemniaczek320 56 Opublikowano 12 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2014 (edytowane) Pierwsze to jak się usuwało ostatni obiekt z zmiennej pamiętam że chyba gdzieś byłoremove last object from {zmienna: :*}teraz nie mogę znaleźć jak to było, a by mi się przydałojednak nie ma czegoś takiego to było "replace last", a to się kłóci ze zmiennymi grupowymi :( I drugie to czemu jak mam takie cuś:if arg 1 is "testuj": if {nazwa.ndk.%arg 2%: :*} exists: set {nazwa.%arg 2%} to "%{nazwa.ndk.%arg 2%: :*}%" replace all ", " with "" in {nazwa.%arg 2%} replace all " and " with "" in {nazwa.%arg 2%} replace all "_" with " " in {nazwa.%arg 2%} set {_sec} to 0 loop 9 times: format slot {_sec} of arg 2 with 1 of window named "%{nazwa.%arg 2%}%" with lore "&aPowyzej wyswietli sie||&axxx||&axxx" to be unstealable add 1 to {_sec} else: set {_sec} to 0 loop 9 times: format slot {_sec} of arg 2 with 1 of window named " " with lore "&aPowyzej wyswietli sie||&axxx||&axxx" to be unstealable add 1 to {_sec} i czemu, nawet jeżeli na chacie wyświetla się że zmienna jest <none> to w wirtualnym eq i tak jest "w"Potrzebne na wczoraj :D Edytowane 12 grudnia 2014 przez ziemniaczek320 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ziemniaczek320 56 Opublikowano 12 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2014 Do zamknięcia z powodu braku odezwu (trochę przrobiłem sk, nadal nie działa tak jak powinno, ale jakoś to przeżyje XD) Sorki za double post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ziemniaczek320 56
Pierwsze to jak się usuwało ostatni obiekt z zmiennej pamiętam że chyba gdzieś byłoremove last object from {zmienna: :*}teraz nie mogę znaleźć jak to było, a by mi się przydałojednak nie ma czegoś takiego to było "replace last", a to się kłóci ze zmiennymi grupowymi :(
I drugie to czemu jak mam takie cuś:
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi