mateuszwalasek 0 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 Witam mam taki skrypt lecz nie zawsze zabiera on pieniądze osobie która zabiła kogoś bez czaszki. Czym jest to spowodowane? Wstawiam kod w code.skript.pl Notatka dodana przez Glicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateuszwalasek 0 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 Tak samo po zginięciu nie zawsze zabiera czaszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kolex11 2 Opublikowano 20 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2021 (edytowane) Może nie masz SkQuery? Bo mam ten sam skrypt i mam dodatki do pluginu skript: SkQuery i SharpSk. Więc dodaj sobie to a jak nie będzie działać to pisz Edytowane 20 kwietnia 2021 przez Kolex11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mateuszwalasek 0
Witam mam taki skrypt lecz nie zawsze zabiera on pieniądze osobie która zabiła kogoś bez czaszki. Czym jest to spowodowane?
Wstawiam kod w code.skript.pl
Notatka dodana przez Glicz
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi