Skocz do zawartości

Wykonam kompletną stronę internetową serwera Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Wykonam odpłatnie stronę internetową Twojego serwera w Minecraft. Strony, które tworzę są responsywne oraz dostosowane do współczesnych standardów. Wyświetlają się one poprawnie na urządzeniach mobilnych, tabletach, czy komputerach. Technologie, w których piszę strony internetowe to HTML, CSS, Javascript (w tym biblioteki zależnie od potrzeb), PHP (Laravel, jeśli jest potrzeba).

Przykładowymi funkcjonalnościami strony internetowej są:

•     kompletny item-shop wraz z obsługującym go panel admina oraz indywidualnie dobranymi stronami obsługującymi płatności.
  •     możliwość dodawania newsów
  •     obsługa integracji pluginów, np. lista top graczy, gracze zbanowani itd.
  •     edycja treści na stronie

Każdy projekt traktuję indywidualnie dlatego nie mam określonych ram cenowych oraz czasu wykonania, takie informacje podam po skontaktowaniu się ze mną. Podstawowa, statyczna strona typu Landing-page wraz z projektem to koszt około 100-150zł. Wraz z dodaniem opcjonalnych funkcjonalności cena strony rośnie, dlatego zapraszam do kontaktu poniżej:

KONTAKT

Discord: ryczek02#2268 (preferowany sposób kontaktu)
Wiadomość prywatna na forum

Cechuje mnie luźny kontakt z klientem, swoje schematy stron można mi wysłać nawet w formie rysunku w Paincie, można zadzwonić do mnie w razie potrzeby, po wysłaniu strony chętnie pomagam z jej konfiguracją oraz zapewniam wsparcie techniczne (wyłącznie w kwestii strony internetowej, ewentualne błędy pluginów Minecraft pozostawiam technikom serwerów).  

PORTFOLIO

Spoiler

Oj3miCg.png

C8e9zXl.png

MrlKJqS.png

fGFfGDQ.png

Glicz

Poprawiam formatowanie.

Notatka dodana przez Glicz

https://skript.pl/temat/47991-wykonam-kompletn%C4%85-stron%C4%99-internetow%C4%85-serwera-minecraft/

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...