ryczus02 0 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 Witam. Wykonam odpłatnie stronę internetową Twojego serwera w Minecraft. Strony, które tworzę są responsywne oraz dostosowane do współczesnych standardów. Wyświetlają się one poprawnie na urządzeniach mobilnych, tabletach, czy komputerach. Technologie, w których piszę strony internetowe to HTML, CSS, Javascript (w tym biblioteki zależnie od potrzeb), PHP (Laravel, jeśli jest potrzeba). Przykładowymi funkcjonalnościami strony internetowej są: kompletny item-shop wraz z obsługującym go panel admina oraz indywidualnie dobranymi stronami obsługującymi płatności. możliwość dodawania newsów obsługa integracji pluginów, np. lista top graczy, gracze zbanowani itd. edycja treści na stronie Każdy projekt traktuję indywidualnie dlatego nie mam określonych ram cenowych oraz czasu wykonania, takie informacje podam po skontaktowaniu się ze mną. Podstawowa, statyczna strona typu Landing-page wraz z projektem to koszt około 100-150zł. Wraz z dodaniem opcjonalnych funkcjonalności cena strony rośnie, dlatego zapraszam do kontaktu poniżej: KONTAKT Discord: ryczek02#2268 (preferowany sposób kontaktu) Wiadomość prywatna na forum Cechuje mnie luźny kontakt z klientem, swoje schematy stron można mi wysłać nawet w formie rysunku w Paincie, można zadzwonić do mnie w razie potrzeby, po wysłaniu strony chętnie pomagam z jej konfiguracją oraz zapewniam wsparcie techniczne (wyłącznie w kwestii strony internetowej, ewentualne błędy pluginów Minecraft pozostawiam technikom serwerów). PORTFOLIO Spoiler Poprawiam formatowanie. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Militarny24 0 Opublikowano 20 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2021 Polecam, świetny kontakt i wykonanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi